Go ile birlikte kullanabileceğim el terminali programı

Gönderen Konu: Go ile birlikte kullanabileceğim el terminali programı  (Okunma sayısı 1280 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı furkan66

• Yeni Kullanıcı
  • *
Go ile birlikte kullanabileceğim el terminali programı tavsiyesi istiyorum.El terminalindeki bilgileri kolayca aktarabileceğim,zahmetsizce kullanabileceğim bir program arıyorum.Bilgileri gönder ve al yapacaksın o herşeyi yapacak.Yok nakitleri,yok senetleri,yok çekleri,yok kredi kartlarını ....ayrı ayrı tuşa basmadan tek tuşla herşeyi halledebilen bir mobil program.teşekkürler.

Çevrimdışı deneyim

• Logo Kullanıcısı
  • **
arkadşım hangi alanda ve proje nedir.

Çevrimdışı furkan66

• Yeni Kullanıcı
  • *
toptan gıda üzerine
şu an Enroute Plus kullanmaktayız.LOGO Go yu da Enroute programının çok eksiği olması sebebiyle satın aldık.El terminalinden biligi aktarma programı olarak da Mobilish diye bir program kullandık.Verim alamadık.Bu programın da en önemli eksiği ürünleri arattırırken bir ürünü seçtiğimizde ikinci bir ürün için arama yapabilmek için ürün sayfasına direkt olarak geçememek.Yeni baştan ürünün ismini girmek zorunda kalıyoruz.Enroute el terminalinde bu sorun yok.Bu yüzden Go yu kullanamıyoruz.

Çevrimdışı ikursat

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ben 2 yıldır brika mobile programını kullanıyorum.. aynen istediğn gibi kontrol et ve aktar.. istersen arkadaşla irtibata geçirebilirim..

Çevrimdışı muhammet_ucuncu

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba Logo Go programı ile entegreli Barsis Mobile El terminali programımız mevcuttur.

İrtibat:
BARSİS BİLGİSAYAR OROMASYON SİSTEMLERİ
Uzun Sk.Dr Cemil bulak Çıkazı Sarılar iŞH.kAT:5
MERKEZ-TRABZON
Tel:0462 323 12 47
Pazarlama:05417128643

Çevrimdışı muhammet_ucuncu

• Yeni Kullanıcı
  • *
BARSİS MOBİLE el terminali programında direk olarak logoya aktarım var. siz el terminalinde sadece kayıtları giriyorsunuz ve hiç bir işlem yapmadan üzerindeki kayıtları logoya otomatik olarak aktarıyor. logoda girilen veya değişime uğrayan ürünler 3 saniye içerisinde el terminalinde de güncelleniyor. el terminali ağa bağlı ise veya gprs bağlantısı varsa otomatik olarak yaptığınız işlemleri logoya aktarıyor. bağlantı kesildiğinde yine işleminize devam ediyorsunuz, el terminali gprs veya ağ bağlantısını gördüğü anda hiç bir işlem yapmadan girdiğiniz kayıtları logoya aktarıyor. ayrıca logoda verdiğiniz yetkiler el terminalinde de geçerli louyor.cari hesapların logodaki anlık bakiyelerini sorgulayıp dönem içerisindeki cari hesabın tüm hareketlerini görebilirsiniz. programı kullanmanız için en az xp pro olması yeterli. serverda hiç bir şekilde sql portunu açmanıza gerek yok. yani veri güvenliği de üst seviyede....
dediğiniz programı kullanıpta barsis mobile'ye geçen birçok firma var. Örn. kebir süt, tuborg bazı bayileri vs... ürün fiyatı el terminali başına 700 tl + kdv dir.
ürün satış yetkilisi tel: 0541 712 86 43   mustafa bey...