Terminale kayıtlı oldugum halde ticari sisteme kayıtlı degil uyarısı alıyorum.

Gönderen Konu: Terminale kayıtlı oldugum halde ticari sisteme kayıtlı degil uyarısı alıyorum.  (Okunma sayısı 1598 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kaykutalp

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba Arkadaşlar Client bilgisayarlarım ana serverda terminal olarak kayıtlı oldukları halde Logo (ver1.6) programına server üzerinden baglanmaya çalıştığım zaman mssql baglantısını geçerek programa cagrı yapıyor fakat programdan "bu terminal sisteme kayıtlı degildir ticari sisteme giremezsiniz" uyarı alıyorum.
Bütün clientler daha once Logo ya baglanıyordu. sadece serverin IP si degisti.
Bütün clientler terminal olarak tiger.sys den tanıtılmış durumda.
Güvenlik duvarı vesaire kurallar değişmedi ...
Virüs programı vs. kaldırılarak denendi.
Yani arkadaşlar ilk akla gelecek kontrollerin hepsi denendi. Daha önce baglanan bu clientler (clientlere format falan atılmadı bilgisayar ismi degismedi) simdi neden terminale kayıtlı gözükmüyorlar olabilir_?
Yardımlarınız için çok teşekkürler Lütfen yardım edin...

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
regedit'i çalıştırın, düzen menüsünden ara yqa gelin aranacak kelimeye LBS yazın alt taraftakı tüm dizeyi eşleştir seçeneğini işaretleyin ve arayın karşınıza çıkan LBS anahtarlarını silin. tekrar GOSYS çalıştırın daha sonra GO çalıştırın clienttasknumber seçeneğini değişmeden girin.

Çevrimdışı kaykutalp

• Yeni Kullanıcı
  • *
Çok teşekkür ediyorum Mehmet Bey ilginiz için dediklerinizi uyguladım ve sonuç aldım... Sonsuz Teşekkür ediyorum Saygılar sunuyorum...

Çevrimdışı Özcan

• Logo Kullanıcısı Pro
merhaba
sys den terminaller>değiştir>terminal olarak kulandığınız bilgisayarın ismi çıkacak kaydet çık.
kolayı gelsin

Çevrimdışı kaykutalp

• Yeni Kullanıcı
  • *
iLGİNİZ için size de çok teşekkür ediyorum ama bu tavsiyenizi daha once uygulamıştım ama bu problemde sonuç alamamıştım. Ancak regedit anahtar silme işleminden sonra problem çözüldü. Saygılar...