Stok Devir Fişleri

Gönderen Konu: Stok Devir Fişleri  (Okunma sayısı 1034 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilimpuli

• Yeni Kullanıcı
  • *
Stok Devir Fişleri
« : 29.01.2011, 12:17 »
Malzemelerin devir fişlerini toplu olarak nerede görüp değişiklik yapabilirim. 2000 adetin üzerinde stok kartı var ve devir fişleri 300'er adet li olarak oluşturulmuş. Dolayısı ile 7 tane devir fişi var. Malzeme hareketlerinde kimi ürün işte 1 nolu devir fişinde kimisi 5 nolu devir fişinde. Bu devir fişlerini satış faturaları gibi bir yerde sıralı halde görebilirmiyiz?

Çevrimdışı Silinmiş Kullanıcı

• Logo Kullanıcısı Pro
Ynt: Stok Devir Fişleri
« Yanıtla #1 : 31.01.2011, 09:27 »
Malzemelerin devir fişlerini toplu olarak nerede görüp değişiklik yapabilirim. 2000 adetin üzerinde stok kartı var ve devir fişleri 300'er adet li olarak oluşturulmuş. Dolayısı ile 7 tane devir fişi var. Malzeme hareketlerinde kimi ürün işte 1 nolu devir fişinde kimisi 5 nolu devir fişinde. Bu devir fişlerini satış faturaları gibi bir yerde sıralı halde görebilirmiyiz?

malzemeler altında > malzeme yönetim fişleri  alanında olması lazım.

Çevrimdışı pesenna

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #2 : 31.01.2011, 10:24 »
bazı versiyonlarda devir fişlerindeki malzeme adedini seçme imkan var, stok adedinizden çok daha büyük bir sayıp girip malzeme devirlerini tekrar devir yapabilirsiniz.
şu anki devirleri de silmeniz gerekecek. 

Çevrimdışı cilimpuli

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 31.01.2011, 11:42 »
var da 999 adete kadar seçebiliyoruz, sonradan farkettim. Yine 1'den fazla devir fişi olacak

Teşekkürler baranseren..Stokta diğer malzeme fişleri altındaymış. Fire fişi seçiliydin aşağıda, o yüzden bulamadım galiba, devir fişinide seçebiliyormuşsun oradan.
« Son Düzenleme: 31.01.2011, 12:15 Gönderen: cilimpuli »