Lmaineng Error: Can not connect to Logo Server at:

Gönderen Konu: Lmaineng Error: Can not connect to Logo Server at:  (Okunma sayısı 2005 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sancar55

• Yeni Kullanıcı
  • *
Arkadaşlar sürüm güncellemeden önce takır tukur çalışan programımız şimdi bu hatayı vermeye başladı.
Güvenlik duvarı içersinde ne kadar kullanıcı varsa izin verdim.Anlayamadım acil desteklerinizi istirham ediyorum saygılar

Çevrimdışı kori

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Lmaineng Error: Can not connect to Logo Server at:
« Yanıtla #1 : 25.01.2011, 11:54 »
ben, ne yaptıysam windows güvenlik duvarını kapatmadan ağ bağlantısı sağlayamadım...

Çevrimdışı ismiail

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 25.01.2011, 13:31 »
go plus servise hizmetinde sorun var sql ve go plus service hiz.yeniden başlat

Çevrimdışı ogegemi

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 02.02.2011, 11:22 »
Go 2.01 den 2.05 e yükseltme yaptım.
1- Server üzerindeki (windows 2003 server yüklü) yapılan güncelleme nedeniyle Terminallerden programa erişemiyorum.
Güvenlik duvarını kapatınca terminallerden erişim gerçekleşti ve şu anda çalışıyor.
Güvenlik duvarının kapalı kalması hoş olmasada özel durumlarda izin verilen programlar bölümüne GO.exe yi ekledim ama yeterli olmadı. Fakat 2.01 versiyon 30 saniyede açılıyorsa 2.05 programının açılması 2 dakikayı buluyor,
Logo altyapıyı baya değiştirmiş, Ama web sitesi hala eski, girdiğimde Go 2 versiyonu
dışındakiler gözükmüyor, ftp si çok yavaş 430 mb ı 1,5 günde zor download edebildim.

Çevrimdışı alli_altug

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #4 : 03.02.2011, 11:59 »
Güvenlik duvarının kapalı kalması hoş olmasada özel durumlarda izin verilen programlar bölümüne GO.exe yi ekledim ama yeterli olmadı......

Özel durumlarda izin verilen programlar bölümünde birde bağllantı noktası eklersen performansın biraz daha etkilenecektir.. Veritabanı ayarlarında yazan port no. izin vermelisin..