LOGO GO DA 2 VERİTABANINI NASIL BİRLEŞTİREBİLİRİZ?

Gönderen Konu: LOGO GO DA 2 VERİTABANINI NASIL BİRLEŞTİREBİLİRİZ?  (Okunma sayısı 1240 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı thedavidoff

• Yeni Kullanıcı
  • *
Arkadaşlar merhaba;
LOGO GO kullanan 2 tane şirketim var ve bunları tek bir bilgisayarda ve veritabanında birleştirmek istiyoruz.
bu nasıl mümkün olabilir acaba? her iki databasede 6-7 firmam bulunuyor. Çok acil yardıma ihtiyacım var üstadlar..

şimdiden teşekkür ederim

Çevrimdışı Silinmiş Kullanıcı

• Logo Kullanıcısı Pro
Arkadaşlar merhaba;
LOGO GO kullanan 2 tane şirketim var ve bunları tek bir bilgisayarda ve veritabanında birleştirmek istiyoruz.
bu nasıl mümkün olabilir acaba? her iki databasede 6-7 firmam bulunuyor. Çok acil yardıma ihtiyacım var üstadlar..

şimdiden teşekkür ederim

Tigerda ek özellik paketi ile yapılabiliyor ama go yu bilmiyorum denemek lazım yada yapan arkadaş varsa onu beklemek lazım.

Çevrimdışı dagyeli

• Yeni Kullanıcı
  • *
SQL bilgin iyi ise export-import seçeneklerini kullanarak yapabilirsin... tabi biraz uğraştırıyor... tablolar hakkında da bilgili olman lazım

Çevrimdışı hosaf

• Yeni Kullanıcı
  • *
sql de import yapacağına tek tek elle girmek daha kolay gibi (:

Çevrimdışı dagyeli

• Yeni Kullanıcı
  • *
LOGO GO DA 2 VERİTABANINI NASIL BİRLEŞTİREBİLİRİZ?
« Yanıtla #4 : 10.02.2011, 20:04 »
kardeş o kadar uzun değil(10-15 dk)... ama SQL 2008 ile yapabiliyorsun, Express ile değil
« Son Düzenleme: 10.02.2011, 20:07 Gönderen: dagyeli »

Çevrimdışı sair

• Logo Kullanıcısı
  • **
LOGO GO da XML dosya olarak tüm kayıtları dışarı çıkarma seçeneği var.. XML dosya olarak tüm kayıtları dışarı çıkar.. Sonra diğer programda tüm bunları içeri al..  bi kaç kez denedim.. son derece başarılı

merek1983

• Ziyaretçi
2 Veri tabanını bir birine bagla çapraz sorgularla işini görürüsün ama dikkat et bunu için sql 1.gb rem talep eder