Logo Go Plus - Teklif - Sipariş Sistemi

Gönderen Konu: Logo Go Plus - Teklif - Sipariş Sistemi  (Okunma sayısı 2253 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı marslan

• Yeni Kullanıcı
  • *
Logo Go Plus - Teklif - Sipariş Sistemi
« : 06.11.2010, 13:37 »
arakdaşlar go plus da teklif sistemi var mı acaba ben göremedim .

Yani müşteriye bir teklif verilecek teklif ve teklifdeki istenilen kalemler siparişe siparişteki istenilen kalemlerde satışa çevrilecek. Bana acil olarak Logo Go Plus da bu lazım .Go plus içerisinde telep yönetimi kısmı var burası firmanın kendi taleplerini mi kapsıyor tam çözemedim doğrusu yardımlarını rica ediyorum

Çevrimdışı kenanld

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Logo Go Plus - Teklif - Sipariş Sistemi
« Yanıtla #1 : 12.03.2011, 13:55 »
Talep yönetimini ben inceledim. Firmanın isteklerini kapsıyor sadece gördüğüm kadarıyla. 3 aşamalı işliyor. 1 talep fişi girişi ( stoktan karşılama hayır olaracak yoksa kendi stoklarımızdan alıyor miktarı) 2 fişin  sağ klikle onaylanması 3- fiş üzerinde sağ klik talep karşılama yı açın ve alt kısımda onaylayın ancak sol taraftaki istek satırı birden çoksa herbirini seçerek ayrı ayrı onaylamanız gerekiyor. SONRAKİ aşama alış siparişi içine gidin ve bu işlemin alış siparişi olarak kaydedildiğini görün. sonra üzerinde sağ klik sevkedilebilir daha sonra sağ klik faturala
KOLAY GELSİN BEN ÇOK ZAMA SAÇIMI BAŞIMI YOLUYORUM. Selamlar
Ha bir durum daha var eğer ilk fiş girilirken satış sipariş bağlantısı seçeneği çek edilir onaylanırsa talep karşılama yapmanıza gerek yok direk satış siparişi açarken ürünü seçip cariyi seçip miktar yazdıktan sonra sağ tuş talep hareketi ile ilişkilendir dedikten sonra gelen adımları takip et ve onayla o zaman talep fişi sanki talep karşılama yapılmış gibi kapatılmış oluyor..

Çevrimdışı EFA

• Yeni Kullanıcı
  • *
  • --- New Generation Solutions ---
« Yanıtla #2 : 12.03.2011, 14:27 »
Murat Hocam sen bildiğinden(!) şaşma.

EmreKARA

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 15.03.2011, 15:30 »
Ek yazılım var bu iş için