Merhabalar, birinci sorunuz için şunu söyleyebilirim, cari kart üzerinde belirtilen muhasebe kodları tek düzen hesap planındaki alıcı ve satıcı büyük defter hesaplarına yapılacak entegrasyonu belirler, cari kart üzerinde belirttiğimiz muhasebe kodlarının yeni cari kart açılışındaki cari kodlarla hiçbir ilgisi yoktur, program yeni bir kart açtığımızda normal olarak enson açılan kart kodunu bir artırarak ekrana getirir, ha siz 120 yerine 320 ile başlayan kartları açmak istiyorsanız daha önce açmış olduğunuz 320 kodlu herhangi bir cari kartı kopyaladığınızda 320 artırımlı olarak getirecektir,
Şunu söylemek gerekirse LOGO programı cari ve stokların her durumda kod ve isimlerinin kolayca değişitirilmesine olanak sağlayan çok özel bir programdır, başka programlarda bunu yapmak içiin birden fazla adım izlenebilmektedir,
ikinci sorunuz olan "MUHASEBE FİŞLERİNDEN KAYIT GİRERKEN NEDEN CARİ HESAP KARTLARINDA AÇILAN FİRMALAR GÖZÜKMÜYOR... BU YÜZDEN ORADAN FİŞ GİRERSEM CARİ HESAP VB SONUÇLAR TUTMUYOR.
Cari kartlarda açılan firmalar gözükmüyor derken neyi kastetdiğinizi anlayamadım, ama şunu anladım ki siz, Muhasebe Modülü ile Cari Modülünü birbirine karıştırmaktasınız, Muhasebe fişleri kullanarak muhasebe tutacaksanız burdan yapacağınız işlem nihai bir işlemdir, cari kartlara işlem yapmaz, dolaysıyla siz cari ve stok hareket raporlarınıda alamazsınız,
Merak ettim, örn. bir alış faturasını hangi yolu izleyerek kaydediyıorsunuz, kolay gelsin