Merhabalar;
Firmanın birinde istenen bir uygulama var. Bu uygulama Logo Tiger Plush nasıl takip edilir. sizlerden bir fikir alabilirmiyim diye foruma sormak istedim.
Uygulama Şöyle;
Program : Tiger Plush 2.6.1 versiyon
Merkeze bağlı 100 tane bayi var diyelim bu bayiler Merkezden ürünlerini alıyorlar ve kendi şehilrlerinde kendi müşterilerine satışını yapıyorlar.
Merkez deki ler derler ki . Ben Bayilerime sistemimi açayım kendi satışlarını girsinler ama kime sattıklarınıda cari olarak takip edeyim.
fakat bayilerin müşterilerindeki hareketler Merkezi sadece hareket bazında ilgilendiriyor.
Bayinin hesabını zaten kendi carisinden takip ediyor. fakat bayiye bağlı üşterilerinin hesaplarınıda parasal olarak değil ama miktarsal olarak takip etmek istiyor.
Ben bayinin cari kartını açtıktan sonra müşterilerin de kartlarını açıp Grup kodları ile bayiye bağladım ama sorun şu oldu yani takıldığım nokta şu oldu.
1. Merkez bayiye siparişi kadar malzemeyi satış fişi ile çıktı . Stoktan bayinin aldığı ürünler merkez ambarından düştü. Bayinin hesabına borç olarak yazıldı. Bundan sonra Bayi müşterilerine satış fişi ile miktarsal olarak açsa bile Merkez ambarından bir daha düşüyor. Hadi diyelim farklı bir ambar açtık bu seferde merkezin açılan ambara ambar fişi ile ürünleri aktarması gerekecek.
İstediğim öyle bir fiş olsaydı ki ürünü girip adedini ve fiyatını yazınca ne Cariyi ne de Stoku etkilemesin Belge niteliğinde olsun yani
Bu uygulamayı tiger plush ta yapılabilir mi acaba
bana bir fikir verebilirseniz sevinirim.