error:can not connet to logo server hatası

Gönderen Konu: error:can not connet to logo server hatası  (Okunma sayısı 1487 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gurolbagci

• Yeni Kullanıcı
  • *
Arkadaslar Logo go.yu yeni kullanmaya basladım. program 1 yıl önce alınmış. logoya girmeye calısırken bana bu hatayı veriyor. destek aldıgımız yetkili evde hasta oldugu icin destek veremiyor.

bu hatayı nasıl düzeltebilirim.

Forumda benzer hata mesajlarını okudum. register.i temizlememe hatta bir kaç defa kapatıp açmama ragmen düzelmedi.

anladıgım kadarıyla bilgisayarımın ip. adresi türk telekom tarafından değişti ve logoya kayıtlı ip adresle aynı olmadıgı icin programa girmemi engelliyor.

ip adresi nereden düzelteceğimi bilmiyorum.
« Son Düzenleme: 22.02.2012, 08:42 Gönderen: gurolbagci »

Çevrimdışı ARSLAN_Aslan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • yazilimyeri.com
Ynt: error:can not connet to logo server hatası
« Yanıtla #1 : 22.02.2012, 09:36 »
Lconfig.exe içinde ayarlar mevcut, fakat şifre koymuş ola bilirler.
Programın kurulu olduğu yerde Lconfig.exe çalıştır.
Lisan servis ayarlarında şu an ki bilgisayarın ip adresi ile değiştirin.

Öneri bilmediğiniz soruna çözüm ararken sorunlar çoğala bilir. Dikkat etmek lazım

Çevrimdışı kutlucan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • You Must Live for Execution of Dreams
« Yanıtla #2 : 28.02.2012, 23:34 »
sorun türk telekomun değiştirdiği ip değil. ana makinanın local ip si değişmiş bu yüzden giremiyorsunuz. lgcongif dosyasında ip alanına siz bilgisayarın adını yazın sonra service lerden logogoplus servisini restart edin sorununuz düzelecektir.

Çevrimdışı ARSLAN_Aslan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • yazilimyeri.com
« Yanıtla #3 : 29.02.2012, 09:11 »
Verilen cevapların tarih ve saatlere bakıldığında site sakinleri sorulara duyarlı fakat,
soru bırakanlar sorun yaşadıkça siteye uğruyorlar.

Kısacası, cevap yazan kadar soru bırakan hassas değil. :)

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
« Yanıtla #4 : 29.02.2012, 09:29 »
Verilen cevapların tarih ve saatlere bakıldığında site sakinleri sorulara duyarlı fakat,
soru bırakanlar sorun yaşadıkça siteye uğruyorlar.

Kısacası, cevap yazan kadar soru bırakan hassas değil. :)

Bu durum bence tamamen eğitim ile alakalı bir durum , ABD menşeili birkaç site de üyeliğim var.O siteler de , geç de olsa bulunan çözümlere TEŞEKKÜR etmek, en az soru sormak kadar önemli...

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #5 : 29.02.2012, 15:41 »
Evet Katılıyorum ,Bu durum üye ve forum kalitesi ile de alakalı ,denet çi ve forum kuralları olmalı ,yazılan cevabın sonucunu bile donmeyenler var ,sorumu sorarım işime bakarım olmamalı ,biz bir aileyiz ,üyesiyle yonetimiyle yazarıyla moduyla ,ve her birlik te birbirimizi desteklemeli kalkındırdırmalıyız ,40.000 post 18.750 üye var  ve yaklasık 18.730 tanesi yardım bulmak icin burda 20 gönüllü uzman ise yardım etmek icin ,ama 40.000 postun icinde 18.730 üye den 20 uzmanı desteklicek ,hicbir davranıs post gormedim ,yani en azından geçişlerini yada paket alımlarını yapabilirler .