ACİLL LÜTFENN CARİ İŞLEMLERİ EXTRADA VE HAREKETTE GÖZÜKMÜYOR

Gönderen Konu: ACİLL LÜTFENN CARİ İŞLEMLERİ EXTRADA VE HAREKETTE GÖZÜKMÜYOR  (Okunma sayısı 909 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı alperen001

• Yeni Kullanıcı
  • *
ACİLL LÜTFENN CARİ İŞLEMLERİ EXTRADA VE HAREKETTE GÖZÜKMÜYOR 12 NİSANA KADAR OLANLAR VAR DİGERLERİ YOK YOK YSANİ YENİ GİRDİKLERİM NASIL ÇÖZERİM ACİL SAOLUN YENİ FAT KESİYORUM TAHSILAT YAPIYORUM EXRADA YOK CARİ HAREKETLERDE İSE GÖZÜKÜYOR AMA TÜRÜ YAZÖIYOR ACİLL

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Öncelikle Forum ortamlarında "BÜYÜK" harf kullanmayınız ,ayrıca yazdıklarınızda bozuk bir türkçe ,şimdi anlaşılır bir şekilde yeniden probleminizi anlatınız .

Çevrimdışı alperen001

• Yeni Kullanıcı
  • *
cari hesap ta girilen 1 haftadır hiçbir fatura ve tasilat v.s gibi şeyleri extra da göremiyorum cari hesap ın üzerinden cari hareketler dedihgimde de gözüküyor fakat türü kısmı yazmıyor teşekkür ederim şimdiden

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Bunun pek çok nedeniz olabilir ,uzman bir destek almadan sizin yapabilecekleriniz ;

Raporunuzda gorunmemesi ,filtre ve tasarima bagli olabilir ama hareketlerdeki durum anormal ,bunun icin bi takim bakim işlemleri çalıştırılabilinir yada aşagıdakileri uygulayabilirsiniz .

1.1.91 versiyonu yeniden yukleyin ve sys den ,tablolar ve firmalarinizi guncelleyin ,veri tabani araclarini yeniden olusturun

2. En son sürüm olan 2.12 versiyonunu yükleyip 1.Nolu işlemleri tekrarlayın .