Logo Tiger Plus 2,16 versiyon değişimi

Gönderen Konu: Logo Tiger Plus 2,16 versiyon değişimi  (Okunma sayısı 862 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ocean

• Yeni Kullanıcı
  • *

Logo Tiger Plus 2,16 versiyonu ile üst menüye yeni kısayollar eklenmiş programın üst kısmında sığmadığı için kocaman 3 satırlık yer kaplıyor.Hızlı erişim düğmelerini kaldırınca da komple kalkıyor.Çözüm ya daha geniş büyük bir ekran alıcaksınız yada çözünürlük ayarlarından minnacık bir görüntü elde ediceksiniz.Biz muhasebe çalışanlarının genelde ekranları eskidir 20 inç ve üstü kocaman monitörleri yoktur.Logodan rica ediyorum bu durumu çözsün.Bence çok kötü olmuş.Çözüm üretebilen varsa yardım rica ediyorum.

Çevrimdışı mehmet84

• Logo Kullanıcısı Pro
  • Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
Ynt: Logo Tiger Plus 2,16 versiyon değişimi
« Yanıtla #1 : 14.12.2012, 09:39 »
Bence artık siz muhasebecilerinde daha yeni bilgisayarlara ihtiyacı var. Bakınız sistem gereksinimleri dökümanı.

Çevrimdışı ocean

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 21.12.2012, 11:42 »
doğru 2,16 versiyonu Duran varlık modülü amortisman hesaplamıyor neden acaba versiyon hatalıymış rica etsem buna da bir cevap verebilir misiniz?Ha dur sizi yormayayım o kadar öok menü ve tasarım var ki tek tek kontrol edilemiyor değil mi?O zaman sürekli yeni versiyon çıkarmanın manası ne????uzar gider bu konu Bilgisayar yenileyin demekle olmuyormuş değil mi?Önce İğneyi kendinize batırın lütfen.

Çevrimdışı mehmet84

• Logo Kullanıcısı Pro
  • Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
« Yanıtla #3 : 08.01.2013, 19:51 »
2.16 versiyondayım ve herhangi bir sorun almadım amortismanla ilgili. Sizi iğnelemek istemdim , yanlış anladınız sanırım. Her programın çalışacağı bir donanım olması gerekir. bu sadece logo için değil kullandığımız her program için vardır, bütün dünyada bakabilirsiniz bu olaya kim program yapmışta sistem gereksinimlerini koymamış? bence artık bizlerde bi programa para veriyorsak onun alt yapısınada bütçe ayırmalıyız...