alt birim

Gönderen Konu: alt birim  (Okunma sayısı 671 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PINAR...

• Yeni Kullanıcı
  • *
alt birim
« : 10.02.2016, 01:02 »
Merhaba; logo go plus da eklenen stoğu ilk açarken tek birimli açıp, bu stok hareket gördükten sonra, hareket görmüş bu stoğa alt birim ekleyebilir miyiz?

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
Ynt: alt birim
« Yanıtla #1 : 10.02.2016, 09:30 »
ancak sql üzerinden müdahale edilebilir...

Çevrimdışı Hasan ARSLAN

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Hasan
« Yanıtla #2 : 10.02.2016, 09:30 »
Merhaba; logo go plus da eklenen stoğu ilk açarken tek birimli açıp, bu stok hareket gördükten sonra, hareket görmüş bu stoğa alt birim ekleyebilir miyiz?
Malzeme hareket gördükten sonra birim ekleme ve değiştirme bölümü pasif hale geliyor. Bu işlemi denediğinizi ve bu sonucu aldığınızı tahmin ediyorum.
Yani program buna izin vermiyor.

Çevrimdışı PINAR...

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 10.02.2016, 15:57 »
cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim...

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #4 : 10.02.2016, 16:40 »
Merhaba Pınar Hanım,

Arkadaşlar bir kısım haklı, hareket görmüş olan malzeme kartının birim setini değiştiremezsiniz.
Fakat siz gidip o birim setine ikinci birim tanımlarsanız, bu ikinci birim malzeme kartına gelecektir.
bu şekilde kullanabilirsiniz, bu işlem program açısından da her hangi bir problem oluşturmayacaktır.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı PINAR...

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 10.02.2016, 17:26 »
Merhaba Ersan Bey,

sormak istediğim şey aslında sizin açıkladığınız gibiydi. Tabiki hareket görmüş stoğun birim setini değiştiremem. Demek istediğim, diyelim ki ana birim adet bir tanede alt birimi var stoğun. Bu şekilde hareket gördü. Daha sonra stoğa bir alt birim eklendi, yada sadece ana birim vardı stok hareket gördü. Hareket gören bu stoğun ana birimine daha sonra alt birim eklenip,bu alt birim  kullanılabilir mi diye sormuştum. Teşekkür ederim yanıt için...

Çevrimdışı PINAR...

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #6 : 10.02.2016, 17:44 »
isminizi yanlış yazmışım afedersiniz Ersen bey, teşekkürler tekrar...