Kapanış Fişi Oluşturamıyorum

Gönderen Konu: Kapanış Fişi Oluşturamıyorum  (Okunma sayısı 457 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı maxinus

• Logo Kullanıcısı
  • **
Kapanış Fişi Oluşturamıyorum
« : 22.03.2016, 11:19 »
Merhaba,

Muhasebe fişlerinden kapanış fişi oluşturmak istiyorum fakat (07) Kapanış fişi kısmını göremiyorum. Bunun nedeni ne olabilir.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Ynt: Kapanış Fişi Oluşturamıyorum
« Yanıtla #1 : 22.03.2016, 16:43 »
Kapanış fişleri devir işlemi ile otomatik oluşan fiş türleridir. Program içerisinden direkt başka bir ifade ile kullanıcı tarafından manuel eklenememektedir.

Çevrimdışı ibrahim02

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #2 : 22.03.2016, 17:08 »
Kapanış fişleri devir işlemi ile otomatik oluşan fiş türleridir. Program içerisinden direkt başka bir ifade ile kullanıcı tarafından manuel eklenememektedir.

Ne zamandan beri bu uygulamaya geçti logo yeni versiyonda mı var böyle bir durum benim 2.31 versiyon ve kapanış fişleri var

Sorunun cevabına gelince yetkilendirme ile alakalı bir durum olabilir eğer ki yeni versiyonda böyle bir saçmalığa gitmediyse logo

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
« Yanıtla #3 : 22.03.2016, 17:16 »

Ne zamandan beri bu uygulamaya geçti logo yeni versiyonda mı var böyle bir durum benim 2.31 versiyon ve kapanış fişleri var

Sorunun cevabına gelince yetkilendirme ile alakalı bir durum olabilir eğer ki yeni versiyonda böyle bir saçmalığa gitmediyse logo

Ben eski bilgilerime göre cevapladım, belki de sendeki bilgi daha günceldir. Kapanış fişlerinin manuel oluşturulabildiğini de ilk senden duyuyorum...

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #4 : 22.03.2016, 21:11 »
Eklenebilir, sizin sorununuz , ilgili firmanın mali donem bağımsız çalısmasından dolaylıdır .
« Son Düzenleme: 22.03.2016, 21:14 Gönderen: ByBirol »