Range Check Error hatası

Gönderen Konu: Range Check Error hatası  (Okunma sayısı 792 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hasan ARSLAN

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Hasan
Range Check Error hatası
« : 27.04.2016, 16:29 »
GoPlus 2.35.01 versiyonunda bir cari karta çek çıkışı yapacağım zaman firma seçimi yaptığım anda ''Çalışma esnasında beklenmeyen bir hata oluştu'' ''Range Check Error'' hatası alıyorum.
Bu hatayı sadece bir cari kartta veriyor. Sebebi ne olabilir?

Çevrimdışı Hasan ARSLAN

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Hasan
Ynt: Range Check Error hatası
« Yanıtla #1 : 27.04.2016, 19:46 »
Yaptığım analizde ilgili cari hesapta 23.850.00 Tl lik bir gelen havaleyi içeren banka fişi var var. Bu havale tutarında 1 kuruş bile oynasam belirttiğim hatayı vermiyor. Fakat tutar 23.850.00 olursa hata alıyorum. Çok enteresan bir durum. Yani bu fişteki tutar bir şekilde aynı firmaya çek çıkış cari hesaba seçeneğinde hata gelmesine neden oluyor.

Çevrimdışı rasimcetin

• Yeni Kullanıcı
  • *
  • Logo Support Manager
« Yanıtla #2 : 02.05.2016, 11:46 »
bole durumlarda sorunun kaynagını bulmak ugrastırıcı olabılır tavsıyem yenı bır carı acıp carı hesap hareket aktarımı yapıp dıger carıyı sılmek .bazı durumlarda bunuda yapamayabılırsınız.
baska bır cozum bulduysanız paylasırsanız sevınırım.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #3 : 02.05.2016, 12:31 »
Yaptığım analizde ilgili cari hesapta 23.850.00 Tl lik bir gelen havaleyi içeren banka fişi var var. Bu havale tutarında 1 kuruş bile oynasam belirttiğim hatayı vermiyor. Fakat tutar 23.850.00 olursa hata alıyorum. Çok enteresan bir durum. Yani bu fişteki tutar bir şekilde aynı firmaya çek çıkış cari hesaba seçeneğinde hata gelmesine neden oluyor.

Aslında bu gibi hatalar TRANSACTION esnasında milisaniyelik kesintilerden kaynaklanıyor ,yani Code tarafı TRANSACTION 'ı tamamlayamıyor ve ROOL BACK COMMIT edemediginden ATIL kayıt lar ile karşışalıyoruz .