LOGO CONNECT

Gönderen Konu: LOGO CONNECT  (Okunma sayısı 762 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mehmet84

• Logo Kullanıcısı Pro
  • Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
LOGO CONNECT
« : 23.01.2008, 10:26 »
Merhaba arkadaşlar ben müşterilerimden birine logo connect i sattım güzel bir program her istediğimide yapıyor ama fiyatı biraz pahalı gördümki sizlerde buna benzer bir program yapmısınız ve test etmişiniz o alanda konu açamadım burda açayım dedim sizdeki programda Logo connect teki gibi çalışıyor sanırım sormak istediğim eğer ürün seri bolu ise seri nolarda aktarılıyormu sizdeki programda diğer tarafta yoksa orda o seri noları açıyormu birde daha önemli olarak fiyatı nedir acaba? Eğer Logo Connect ten daha uygunsa bunu isteyen bi kaç firmam daha var en azından bu kadar yüksek fiyat vermemiş oluruz.İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
LOGO CONNECT
« Yanıtla #1 : 03.02.2008, 22:59 »
Merhaba,

Program logo connect gibi değil biraz daha farklı bir mantıkla çalışıyor, şu anda ürün .net platforumunda yeniden hazırlandığı için satışı dudurulmuştur. çok yakın bir zamanda ürünü tekrar satışa  sunacağız. daha önceki yazılımda seri lot bilgisi bulunmamakta idi, . net platformunda bu bilgilerde aktarılacaktır. mail adresinizi bildirirseniz demo hazırlandığında sizede ulaştırabiliriz.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı mehmet84

• Logo Kullanıcısı Pro
  • Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
Ynt: LOGO CONNECT
« Yanıtla #2 : 04.02.2008, 17:24 »
Öncelikle ilginize teşekkür ederim mail adresim maliduran84@gmail.com bu adresten bana demo yollarsanız sevinirim özelliklede seri no aktarımı yapılan program olursa çok güzel olur inşallah fiyatta daha uygundur isteyen iki firmam var en azından oralara satışı yaparız.