Tiger2 Raporu hatalı veriyor.

Gönderen Konu: Tiger2 Raporu hatalı veriyor.  (Okunma sayısı 710 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LEOPARD

• Yeni Kullanıcı
  • *
Tiger2 Raporu hatalı veriyor.
« : 26.03.2008, 13:51 »
Merhaba Arkadaşlar,

Tiger2 programında bir firmada giriş/çıkış toplamları raporunda bir sorun var. Hareket görmüş olan malzeme kartlarını rapora dahil etmiyor. Mesela ocak ayı içindeki hammadde kartlarının giriş çıkış toplamlarını görmek istediğimde bana sadece 5 tane hammaddenin bilgilerini getiriyor. Tarihi 1 yıl olarak değiştirdim yine aynı. Diğer hammadde kartlaında hareket olmasına rağmen bu hareketleri görmüyor. Malzeme toplamları bakımı çalıştırdım ama yine bir şey değişmedi. Aynı raporu başka bir firmada denedim çalıştı. Sanırım sorun database de.sorunlu şirket için yapılabilecek bir şey varmı acaba bu konuda. Şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı impluses

• Logo Kullanıcısı Pro
Ynt: Tiger2 Raporu hatalı veriyor.
« Yanıtla #1 : 03.04.2008, 13:26 »
1.74.xx versiyonuna geçişlerde giriş çıkış toplamları rapor tasarımları bozuluyor standart tasarıma göre almayı denedinizmi

Çevrimdışı LEOPARD

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 03.04.2008, 13:43 »
Tiger2 versiyonuna geçmez olaydık. Tabiki denedim. Raporlarda sorun yaşıyoruz bu doğru. Üstelik değişiklik yapmak işkence. Değişiklik yapıyorsunuz ancak bu değişikliği kabul etmiyor. Neyse bu başka bir sorun. Bu başlık altında bahsettiğim başka bir şey. 100 adet hammedde kartım var diyelim bunun hepsi 2008 şirketimde hareket görmüş olsun. Ancak hangi raporu kullanırsam kullanayım 5 tane hammadde yi listeliyor. Sanki Diğerleri hiç yokmuş gibi davranıyor. Database den ilgili hareket tablolarını kontrol ettim tüm hareketler kayıtlı ama raporlara 5 tane hammadde kartından başka kart gelmiyor. Başka şirketlerimde bu sorunu yaşamıyorum. Sanırım ilgili şirketin database inde bir sorun var ama ne. Bilen bir arkadaş varmı acaba, ne yapmalıyım ???

Çevrimdışı impluses

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #3 : 03.04.2008, 13:53 »
kesinlikle datalarının incelenmesi gerekli