Fatura Dizayn

Gönderen Konu: Fatura Dizayn  (Okunma sayısı 2318 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HoT_JaZz

• Yeni Kullanıcı
  • *
Fatura Dizayn
« : 20.08.2007, 09:58 »
Merhabalar Bilgisayarımda LOGO Alınteri Muhasebe Programı Kurulu Programın Kutusunun İçinden Çıkan Örnek Faturaya Göre Fatura Bastırdık Fatura Dizaynda Herşeyi Yapıoruz Oluor Sadece
KDV`siz Toplam
İNDİRİM
İND. SONRASI TOP.
MASRAF
KDV
GENEL TOPLAM

bu en altta çıkan bölümü bir türlü oturtamadık bu bölümü dizaynda yukarı çekioruz bu bölümü kaydediyoruz faturayı yazdırırken yine aynı şekil çıkıo nasıl yapacağımız konusunda yardımcı olursanız seviririm...

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: Fatura Dizayn
« Yanıtla #1 : 20.08.2007, 10:19 »
Merhaba,
Alınterine hiç bakmadım ama lks2 ile aynıdır sanırım. Üstte parametreler var. Oradan Form sekmesine geçiyorsunuz. Sizin bahsettiğiniz yer Fiş Toplamı - Fatura [13]  yazan kısma bölümün başladığı cm yi yazıyorsunuz.
Kolay gelsin.

Çevrimdışı HoT_JaZz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 20.08.2007, 10:37 »
Oradaki ayarlarla da oynakdık.. Ekran görüntülerini aşağıda veriyorum nerede hata yapıyoruz bir türlü bulamadık.

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 20.08.2007, 12:36 »
Merhaba,
Fiş toplamı ve dip toplamda rakam var. Onları silip bir deneyin. Ayrıca form kağıt kullanıyorsanız kağıt türü olarak a4 değlde letter kullanıyormusunuz. Dip toplama hiç rakam yazmayın. Çünkü o Fiş toplamı Fatura [13] ün hemen bitiminde başlar.
Kolay gelsin.

Çevrimdışı Navigator- Hbv Software

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #4 : 20.08.2007, 17:27 »
Fiş toplamından önceki 22 ve 24 diye tanımlanan alanlar nedeniyle yukarı çıkmıyor. 22 ve 24 değerini silin

Çevrimdışı ozankilic

• LOGO Bayi
  • Logo Uzman Kullanıcı
  • Arda Bilişim San.Tic.Paz.Hiz.
Fatura Dizayn
« Yanıtla #5 : 03.09.2007, 15:51 »
arkadaşlarımın sölediklerine katılıyorum yanlız sizin bir sorununuz da var birincisi kdv matrahı demissiniz yanlızca kdv çıkıyor matrah yazan kısım alanı dar oldugu için çıkmıyor o alanıda genişletmeniz lazım birde letter kağıt boyutunu seçerseniz yazıcı oki ise olur eğer ibm proprineter tanımladıysanız kendiniz sunucu özelliklerinden sürekli formsa onun özellliklerinde bir form tanımlarsınız a4 boyutu ise onun boyutuda bir form tanımlayın. kolay gelsin

Çevrimdışı sies

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #6 : 05.03.2008, 15:11 »
Alınterin 3,0 kullanıyorum.
Alınterindeki fatura dizaynını yaptım. Tek Faturamı düzgün dökebiliyorum fakat, sürekli fatura dökmek istediğimde ikinci faturaya gectiğinde isim kısmında değilde yaklaşık 6 cm gibi aşağıdan başlıyor. Oki1120 printer ayarlarımı yaptırdım. printerde bi sorun görünmüyor.faturanın dizaynında sayfa boyutu 21 cm olarak görünüyor ve bu değişikliği parametreden yapamamaktayım.
Oki servisinden programsal bir sorun olacagını destek almam gerektiğini söylediler.
Yardımızını rica ediyorum.
Teşekkürler
saygılar..

Çevrimdışı HoT_JaZz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #7 : 03.07.2008, 12:21 »
Faturayı Yazdırdığımızda Fatura Üzerinde Fatura Tutarınız Bu Kadar Kalan Bakiyeniz Bu Kadar Gibi İşlem Yapamazmıyız ?
« Son Düzenleme: 03.07.2008, 13:05 Gönderen: HoT_JaZz »

Çevrimdışı umitkocyigit

• LOGO Bayi
  • Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #8 : 03.07.2008, 16:06 »
fatura toplamı            : fatura net toplamı
son bakiyeniz             : c.h. son bakiyesi
fatura net toplamı o faturanın toplamıdır. c.h. son bakiyesi ise cari hesabın faturayı yazıcıda bastığın andaki son bakiyesidir.

DİKKAT!!! = bir cari ye sürekli fatura kesiliyorsa fatunın hemen basılması gerekiyor.

Çevrimdışı guler.urun

• Yeni Kullanıcı
  • *
döviz kurları
« Yanıtla #9 : 07.07.2008, 17:11 »
merhabalar, logo alınteri kullanıyorum fakat döviz kurlarını günlük olarak giremiyorum. evdeki bilgisayarıma demosunu yüklediğimde günlük kurlar bölümü çıkıyor fakat şirket bilgisayarındaki orjinal kurulumda göstermiyor. Eksik ayarlarımı var yoksa alınteride boyle bi bölüm olmuyormu ?? tşkler..

Çevrimdışı umitkocyigit

• LOGO Bayi
  • Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #10 : 07.07.2008, 17:25 »
KULLANDIĞIN PROGRAMLARIN VERSİYONLARI KAÇ?

Çevrimdışı HoT_JaZz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #11 : 12.08.2008, 14:16 »
fatura dizayn da bir ayarla oynadım galiba 3 kalem ürün faturası kestim diyelim malzeme kodu malzeme açıklaması fiyatlar felan bitişik halde alt alta gelmiyor satır boşlukları çok bu sorunu nasıl giderebilirim bir faturaya 10 kalem mal giremiyoırum anlıyacağınız?