açılan pencereler

Gönderen Konu: açılan pencereler  (Okunma sayısı 1156 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı memocan

• Yeni Kullanıcı
  • *
açılan pencereler
« : 20.10.2009, 10:08 »
açtığım pencereler sürekli küçük çıkıyor ve altta bulunan menüyü büyütmeden pencereyi kullanamıyorum
2 - açtığım pencerelerde örneğin fatura olsun en son kestiğim faturyaı en üstte görmek istiyorum sürekli sayfalarca aşşaya inemem gerekiyor bunları nerden ayarlayabilirim yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: açılan pencereler
« Yanıtla #1 : 20.10.2009, 10:59 »
izle menüsünden seçenekelere girin oradan pencere boyutları saklansını işaretleyip programa tekrar girin.

Çevrimdışı memocan

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 20.10.2009, 12:17 »
DEDİĞİNİZ YERE BAKTIM FAKAT ZATEN İŞARETLİ

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 20.10.2009, 15:45 »
bu windows'un problemi. eğer işaretli olduğu halde yine açıyorsa registery ile ilgil problem var demektir. logo ile ilgisi yok.

Çevrimdışı zconker

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 17.11.2009, 11:50 »
selam;
 ACILAN PENCEREDE SOL EN UST KOSEYE BIR KERE TIKLAYIP HER ZAMAN TAM EKRAN KULLANA TIKLADINIZMI ?

Çevrimdışı destekciyim

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 18.11.2009, 16:42 »
selam, :)
yapmanız geren kısayol üzerine gelin özellikler den tam ekran yapın (uyumluluk ...)

Çevrimdışı Yedikule23

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #6 : 20.11.2009, 10:14 »
izle /seçeneklerden/ akıllı menü kullanılsın seçeneğinin çekini atın hep son faturanın üzerine gitmek istiyorsanız.fatura browserında pencerenin sol üst köşesine tıklayın ve her zaman tam ekran kullanı seçin. ayrıca tarih sırasına göre sıralarsanız faturanız en üstte görünecektir.sona yad en üste gitmek istiyorsanız klavyedeki "home" tuşu en üste,"end" tuşu an alta gidecektir.iyi çalışmalar
« Son Düzenleme: 20.11.2009, 10:17 Gönderen: Yedikule23 »