Tiger 2 İthalat Modülü Şikayetleri

Gönderen Konu: Tiger 2 İthalat Modülü Şikayetleri  (Okunma sayısı 1262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı be_hidden

• Yeni Kullanıcı
  • *
Tiger 2 İthalat Modülü Şikayetleri
« : 26.11.2008, 11:58 »
1. Çok ağır çalışıyor.
2. Raporlarımı tam alamıyorum.
3.Çok zahmetli

Sizlerde nasıl ? Kullanan var mı?

Çevrimdışı be_hidden

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Tiger 2 İthalat Modülü Şikayetleri
« Yanıtla #1 : 26.11.2008, 12:01 »
İthalat-İhracat modülü kullanan arkadaşlar birbirimize destek çıkalım :)

Çevrimdışı systemadmin

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 03.12.2008, 14:20 »
bendede var ihtalat modülü fakat ağır değil aşağıdaki işlemleri kontrol edermisin ?

* SQL server üzerinde sadece SQL mi çalışıyor
* Network üzerinde kullanıyor  isen hubları veya swichleri kontrol edermisin? 10 /100/100 mbps
* Raporlama yaparken dikkat etmen gerekenlerden en önemlisi internet bağlantın bir şeyler indiriyorsan bilgisayarının network fazlasıyla kullanıyor demektir hele ki flashget varsa

Çevrimdışı be_hidden

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 17.12.2008, 08:36 »
Arkadaşım verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Şirkette 10 kullanıcıyız diğer kullanıcılarda yavaş çalışma gibi bi sorun yok ama ithalat modülü çok ağır. Bu şikayetimi destek aldığım firma ile görüştüm ve bana verdikleri cevam tiger 2 de ithalat modülü ağır çalışma sorunu var tüm müşteriler bunu dile getirdi diyooo.

Anlamadığım eğer tüm kullanıcılar bu ithalat modülünden şikayetçiyse niye çözüm yapılmıyor. Yada destek aldığım firma bu içi bilmiyor.

Çevrimdışı systemadmin

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 17.12.2008, 09:58 »
Tiger 2 İthalat Modülü bizim şirkette de var ve yaklaşık 30 local 30 uzak  kullanıcım var ve bunların hepsi kullanıyor fakat herhangi bir sorun yada ağırlaşma söz konusu değil.

Çevrimdışı be_hidden

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 18.12.2008, 08:33 »
systemadmin teşekkür ederim. Ben dağıtım fişi ve millileştirme yaparken her her açtığımda 1 dk bekletiyor. Hizmet aldığım yer şunu söyledi tüm kullanıcılar bu şikayeti dile getiriyolar ama henüz yapılmadı. Evet yavaşlık var diyolar kullanımda bi sorunumuz yok ama yavaş olmasından dolayı henüz bu programa alışamadım.

Çevrimdışı serdarcakir

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #6 : 26.02.2010, 15:01 »
bizde ithalat modülünü kullanıyouz.
benim sorunum biz proje takibi yapıyoruz.ithalat op fişi ile gelen malın proje numarasını belirtiyoruz.
daha sonra masrafları dağıtıp millileştirme yaparak ürünleri milli değpoya alıyoruz.fakat millileştirme fişlerinde proje yazabileceğimiz bir alan yok.
satış gerçekleştiğinde de yine proje numarasını yazabiliyoruz.
projeye göre malzeme ekstresi aldığımda malın sadece satışını görebiliyorum.millileştirme fişine proje numarası
giremediğim için ürünün girişini göremiyorum ve hangi projeden ne kadar ürünüm kaldığını göremiyorum.
bu sorunun çözümü varmıdır.
yardımcı olursanız sevinirim.