Serverda sql maksimum ram kullanımı

Gönderen Konu: Serverda sql maksimum ram kullanımı  (Okunma sayısı 3388 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: Serverda sql maksimum ram kullanımı
« Yanıtla #15 : 16.01.2013, 00:20 »
Aslında burda makara yapılan konu sen değilsin ,biz kendimize öz eleştiri yapıyoruz ,Bende Bilgisayar Mühendisiyim ,Microsoft ,Türkcell gibi yerlerde çalışdım ,sana o yapı basit geliyor ama ,bir gün bi şokla karşılaşırsan bir günde saçlarını beyazlatır ,Biz bilginin kıymetini bilenleri ayrıca severiz .

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Ynt: Serverda sql maksimum ram kullanımı
« Yanıtla #16 : 16.01.2013, 14:23 »
Olaya bak sınıfta programlamadan anlayan en iyi adamdım ben, el üstünde tutulurdum geldiğim nokta çok acımasız :) Luersoy tavsiyelerin için teşekkür ederim yarın söylediklerinizi google amcaya sorarak bir bir uyarlamaya çalışacağım. Bu sistemi bugüne kadar koruyan düzenleyen iki yıllık programlama mezunu bir adam sonuçta alabileceği eğitim, süre ve yeterlilik olarak kısıtlı ama adam bir şeyleri halletmiş. Bence hiç bir şey atla deve değil! Tavsiyeleriniz ve eleştirileriniz için teşekkür ediyorum, konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Kolay gelsin hepinize'

Merhaba,

Lise (Meslek lisesi) yıllarımda bu işe girdim ve toplamda 22 yıldır bu işi yapıyorum (üniversite okumadım),
alabileceğim eğitimi ne kadar olabilecek ki değil mi?
Bu kadar kısıtlı bir şekilde nasıl oluyor da böyle bir siteyi kurup yönetiyorum?

Şimdi bu soruları düşünerek bu kısıtlı olarak alabileceği bilgi ve eğitim ile bu adam bunları yapıyorsa sizler gibi eğitim alan bir kişi acaba neler yapabilir?

Yıllardır ERP sistemleri ile uğraşıyorum ve bu süre içerisinde bir çok kendini beğenmiş Endüstri mühendisleri ile karşılaştım ki anlatamam,
diyorum ki "bu endüstri mühendisleri hepsi mi böyle"
daha sonra "yok be hepsi böyle değildir."
ve hala bunu savunuyorum, çünkü tanıdıklarımdan 1 tanesi böyle değildi.