TİGER PLUS 2.19 VERSİYON MUHASEBE FİŞİ YAZIMI HATASI

Gönderen Konu: TİGER PLUS 2.19 VERSİYON MUHASEBE FİŞİ YAZIMI HATASI  (Okunma sayısı 841 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mazlum

• Yeni Kullanıcı
  • *
2003 Yılından beri logo kullanıcıyız. Son versiyon güncellemesi aşağıdaki hataları veriyor. Şuan işlem yapamaz durumdayız. Severek kullandığımız bir programın böyle bir basit hatayı nasıl çözemez anlamadık. Yeni bir versiyonun çıkmasını mı beklememiz lazım. Acilen hatta bugün bu sorunun giderilmesini istiyoruz. Kalitenizden ödün vermeyiniz. Sizden bunu bekliyoruz.

"Muhasebe Fişinde Hesap, Sadece Borç Ya Da Alacak Olarak Hareket Gördü İse Muhasebe Parametrelerindeki Fişlerde Bütün Üst Hesaplar Basılacak Filtresi Hatalı Çalışıyor."

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Merhaba ;

Geçişi tam olarak ne zaman gerçekleştirdiniz ? Geçiş sonrasında veritabanınıza kayıt ekeldiniz mi ?

2.19'a geçmenizi gerektiren zorlayıcı bir sebep var mıydı ? 2.19 çok kritik bir versiyon, veritabanında yapısal değişiklikler yapıldığı için önceki sürümlere geçiş yapmanız artık olanaksız gibi , ancak,  "iş gücü,zaman ve veri kaybını sineye çekeriz" diyebiliyorsanız versiyon değişimi öncesinde kullandığınız versiyona geçişinizi ve en son yedek üzerinden restore yapmanızı tavsiye edebilirim.

Bu işlemleri, destek aldığınız bayinin gerçekleştirmesi gerekir.

Logo Merkezi arayıp danışma hattına sorununuzu iletirseniz eğer var ise alternatif çözüm yolları bulabilirsiniz.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Çevrimdışı mazlum

• Yeni Kullanıcı
  • *
Çözüm öneriniz bu mudur? Buysa size teşekkür ederim. Onu ben zaten biliyorum. Sizin çözüm ortaklarınız kadar bilgiye zaten sahibim. Ben bu sorunu destek aldığım çözüm ortaklarınız çözemediği için size aktarmıştım. Anlaşılan sizden de bişey çıkamayacak.. Sağlık olsun. Son çare tepe yönetimiz le konuyu paylaşmak olacak... Şirketimiz bir başka muhasebe programına geçmek için karar vermişti. axapta diye bir programa. Bizler logo devam etmemiz gerektiğinde ısrar ediyorduk. Maalesef ümitlerimiz boşa çıktı. Yazık oldu LOGO ya. Hayırlısı belki bir gün sesimiz bir duyan olur...

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Bahsettiginiz, sorun olarak adlandırdığınız probleminizin Logo tarafından hızlı bir şekilde Cozumlenmesını ıstıyorsanız, TP Ürün Müdürü ıle ıletısıme gecmelısınız...Logo ıle Axapta iş ortağıdır...axaptanın da 100 de 100 kusursuz olduğu soylenemez...bıraz müsamaha göstermelisiniz...