Ayrıntılı Tahsilat Listesinde Ödeme Planı Kodu Görüntüleme

Gönderen Konu: Ayrıntılı Tahsilat Listesinde Ödeme Planı Kodu Görüntüleme  (Okunma sayısı 1006 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı serbester

• Logo Kullanıcısı
  • **
Arkadaşlar Merhaba.
Ayrıntılı tahsilat listesinde faturaların yanlarına ödeme planı kodlarını getirmeye çalışıyorum

_SQLINFO("CODE","LG_002_PAYPLANS","LOGICALREF="+STR(R8.payDefRef)) tanımlı alanın ekliyorum ancak faturalarda farklı ödeme planı seçmeme rağmen tüm satırlar aynı kodu getiriyor.
sadece  R8.payDefRef getiriyorum o zamanda aynı kodları getiriyor. (Faturada ödeme planı kodları farklı seçili)

Nedeni ne olabilir arkadaşlar.

Çevrimdışı impluses

• Logo Kullanıcısı Pro
selam yazdığınız satır doğru bir satır, bende sorunsuz çalışıyor

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Arkadaşlar Merhaba.
Ayrıntılı tahsilat listesinde faturaların yanlarına ödeme planı kodlarını getirmeye çalışıyorum

_SQLINFO("CODE","LG_002_PAYPLANS","LOGICALREF="+STR(R8.payDefRef)) tanımlı alanın ekliyorum ancak faturalarda farklı ödeme planı seçmeme rağmen tüm satırlar aynı kodu getiriyor.
sadece  R8.payDefRef getiriyorum o zamanda aynı kodları getiriyor. (Faturada ödeme planı kodları farklı seçili)

Nedeni ne olabilir arkadaşlar.

Bu şekilde gidememeniz normal , Ürün ve versiyon bilgisi nedir .  + Kurgunuz hatalı , iyi kurmak gerekir .

Çevrimdışı serbester

• Logo Kullanıcısı
  • **
Hocam Versiyon tigerplus 2.11
Benim istediğim ayrıntılı tahsilat listesi raporunda fatura satırların yanına ödeme planı kodunu getirmek.