İrsaliye / İade Edilen Satırlar Var Hatası

Gönderen Konu: İrsaliye / İade Edilen Satırlar Var Hatası  (Okunma sayısı 1911 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mtdem

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhabalar,

Son güncellemeyle birlikte, connect üzerinden e-faturayı sorunsuz içeri alabilmeniz için irsaliye ile birebir örtüşmesi gerekiyor gelen e-faturanın. Buraya kadar bir sıkıntı yok. Şimdi;

1) Ürünler irsaliye ile geliyor, ve a kaleminden 1000 KG geldiğini varsayalım. Biz bunu giriyoruz satınalma irsaliyesi olarak.
2) Ortalama bir hafta sonra ürünlerin e-faturası geliyor. Ama e-fatura farklı parti üretimleri söz konusuysa karşı firmadan direk a kalemi 1000 KG olarak değil, 300 + 300 + 400 KG olarak kesiliyor.
3) Bu durumda sağlıklı eşleşme olması için bizim tek kalem 1000 KG girdiğimiz irsaliyeyi e-faturadaki gibi 300-300-400 olarak parçalamamız gerekiyor.
4) Ancak irsaliyeye girip bu parçalamayı yapmak istediğimizde şunu diyor: Miktar iade edilen miktardan daha az olamaz. İşin garibi herhangi bir iade işlemi vs. söz konusu değil. İade edilen satırları göster dediğimizde program da bir şey göstermiyor.
5) Aynı irsaliyeyi çıkarıp yeniden girelim dediğimiz de ise çıkarma işlemini de yapamıyoruz, yine iade edilen satırlar var diyor.

Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Nedir, neden olur? Çok teşekkürler.

Çevrimdışı M.ALİ ÜNALDI

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: İrsaliye / İade Edilen Satırlar Var Hatası
« Yanıtla #1 : 19.02.2014, 16:37 »
Bu Soruna Bir Cevap Verecek Yokmu
Bir Müşteride Aynı Sorun Var.Kulanıcı Tıger plus Kulanıyor Versiyonu 2.23 güncel

Çevrimdışı sodabasi

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 19.02.2014, 17:08 »
aynı sorunu bende gördüm iade bağlantısı kontrol ettim ama çözülmedi

Çevrimdışı cansaraloğlu

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 19.02.2014, 17:49 »
işlem yapmaya çalışırken önünüze sürekli engel geliyorsa öncelikle parametrelere bakın sorun devam ediyorsa en sağlıklı olan logo destek hattını aramanızdır e-fatura yeni bir alan detaylı bilgi almanız gerekebilir

Çevrimdışı sodabasi

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 19.02.2014, 18:00 »
sorunu veritabanından halledebilisiniz ancak. ben hallettim düzeldi işlem efatura ile alakalı değil...
« Son Düzenleme: 19.02.2014, 18:35 Gönderen: sodabasi »

Çevrimdışı cansaraloğlu

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 20.02.2014, 10:20 »
sorunun e faturadan sonraki kısmını detaylı okumamıştım kusurabakmayın , sorun şurdan kaynaklanıyor siz fatura edilmiş irsaliyeyi parçalarsanız sorun olmaz ama irsaliyeyi iade edip parçalarsanız veri tabanından müdahele etmek zorunda kalınır.

Çevrimdışı kadira

• Logo Kullanıcısı Pro
  • Bilgi Paylaşılırsa güzeldir.
« Yanıtla #6 : 18.04.2014, 11:18 »
SELECT * FROM LG_xxx_xx_STLINE WHERE RETAMOUNT>0 AND LOGICALREF NOT IN (SELECT SOURCELINK FROM LG_xxx_xx_STLINE WHERE SOURCELINK>0)

yasak LG_xxx_xx_STLINE SET RETAMOUNT=0 WHERE RETAMOUNT>0 AND LOGICALREF NOT IN (SELECT SOURCELINK FROM LG_xxx_xx_STLINE WHERE SOURCELINK>0)