TIGER 2 de hazırlamış olduğum raporları excel dosyası olarak nasıl kaydebilirim?

Gönderen Konu: TIGER 2 de hazırlamış olduğum raporları excel dosyası olarak nasıl kaydebilirim?  (Okunma sayısı 648 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ktad

• Yeni Kullanıcı
  • *
Tiger 2 de hazırlamış olduğum raporları EKRAN ı seçtiğimde listeliyor ama EXCELi seçtiğimde ise boş bir excel sayfası oluşturuyor.

Çevrimdışı beta3

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
exceli seçin ve bir dosya ismi belirleyin  dilerseniz tamamlandıgında raporu göster ikonunu işaretleyebilirsiniz belirlediginiz dosya ismini örnek masaüstüne seçin yer olarka nereye kaydetsin diye filtreleme işleminizden sonra tamam dediginiz anda direkmen excele aktarıp önünüzdeki ekranada excel sayfası olarak açılacaktır

ilgili bölümlerde oldugunuzda menunun üstündeki yardım tuşu yada F1 tuşuna basıp takıldıgınız yerlerede gerekli açıklamaları görebilirsiniz.
kolay gelsin

Çevrimdışı ktad

• Yeni Kullanıcı
  • *
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Öncelikle YARDIM DOSYASI sistemde gözükmüyor. F1 e basınca konu başlıkları var ama içine bakmak istediğimde SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYOR yazısı çıkıyor.

Dediğiniz gibi yaptım sorun ne anlamadım ama yukarıda dediğim gibi boş bir excel dosyayı açıyor...EKRANı seçtiğim zamansa hazırladığım dosyanı normal olarak listeliyor...

İyi Çalışmalar

Çevrimdışı Erdoğan

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • Bilgi Paylaşıldıkca Değer Kazanır.
Selamlar
Yardım dosyası için forumda araştırın. hh.exe ile ilgili bilgiler mevcut ;)
Kolay Gelsin