Eski Hesap İle ilgili

Gönderen Konu: Eski Hesap İle ilgili  (Okunma sayısı 394 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erhan2485

• Yeni Kullanıcı
  • *
Eski Hesap İle ilgili
« : 03.01.2016, 01:12 »
Merhaba,eski kullanıcı adım ile cevap yazamıyorum ve konu açamıyorum ayarlar da bir problem var sanırım (eski hesap adı : erhan2484)

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Ynt: Eski Hesap İle ilgili
« Yanıtla #1 : 03.01.2016, 11:32 »
Erhan Bey,
Go yada Go plus ta mı yazamıyorsunuz, hangi bölümde fatura keserken mi? yoksa başka bir işlem yaparken mi?
Go ve Go plus ta cevap yazacak bir bölüm yok. mesajlar var o kısım da mı?

(diğer hesabınızda mail adresiniz yanlış ve bunun için önce sizi uyarı gönderdiniz, siz dikkate almadınız, sonrasında bu uyarıyı tekrar yaparak mesaj göndermeniz engellenmiş duruma alınmıştır, mail adresinizi güncelleyerek bilgi verirseniz düzeltme yapılacaktır. Birde konuları ilgili başlık altına yazınız lütfen.)

Çevrimdışı erhan2485

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 03.01.2016, 18:36 »
bu konu mesaj gönderimini ve yeni başlık açmayı engelleyicek birşeymidir.(ayrıca yazınızın başında go -go plus ile mi ilgili yazmışsınız geçmişe bir bakın isterseniz sorduğum soruların kaçının cevabı size ait)

mail adrerim: erhancaglar54@outlook.com
« Son Düzenleme: 03.01.2016, 18:39 Gönderen: erhan2485 »

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 03.01.2016, 20:40 »
Erhan Bey,

Mail adresiniz çalışmayan bir mail olmasından dolayı siz uyarıldınız, peki siz ne yaptınız takmadınız.
sonrasında bu uyarı daha üst seviyeye ulaşarak yaptırım yapmak zorunda bıraktınız.

Evet açtığınız konu Go ve Go Plus bölümünde olunca böyle bir yazı yazma ihtiyacı duydum, sanki yeni bir üyesiniz ve acemice önünüze gelen yere konu açıyorsunuz.

Sorduğunuz sorulara cevap vermiş olup olmamamı neden sorguladınız bilmiyorum ama siz sanırım şunu bilmiyorsunuz yada unuttunuz, şu an site kurucusu ile görüşüyorsunuz.
Yani bu sitenin oluşmasını, cevapların bir kısmını, insanların bu şekilde bir araya gelmesini, herhangi bir ücret gözetmeksizin 10 yıldır domain ve hosting masraflarının, reklam masraflarının karşılanmasını, logo ile ilgili görüşmeleri sağlayan ve bu hizmeti size sunan kişi.
Şimdi siz tutmuşsunuz benim sorularıma cevap vermemişsiniz diyorsunuz, olabilir vermeyebilirim bu sizin sorgulayacağınız bir şey değildir.
Asıl sizin böyle bir hizmetten yararlanabildiğiniz için bu şekilde (siz kimsiniz edasında) mesaj yazmak yerine, teşekkür etmeniz gerekmektedir.

Ben bu sitenin yöneticisi olarak kurallara uyulmasını söylerim siz uymazsanız yaptırımda bulunurum şekilde görüldüğü üzere.
Sitenin bu kurallarına uymak yada uymamak size kalmış bir durumdur.

iyi akşamlar.