Merhabalar ;
Öncelikle, mağduriyetinizin farkına varmamız konusunda çok talihsiz bir mesaj göndermiş olduğunuzu belirtmeliyim.
Fakat bu durumu sitemize yeni üye olduğunuz ve Logo ile ilk kez tanışıp Logocular ailesine katılacağınız için pas geçiyor ve sizi tebrik ediyorum.
Bu site bildiğim kadarı ile, şoför adaylarına araba kullanmayı öğretmek ve onlara ehliyet vermek amacı ile kurulmadı.Bu site mevcut şoförlere trafik de iken nasıl daha az yakıt tüketilir,varılmak istenen yere nasıl daha hızlı gidilir gibi teknik bilgileri kısmen vermeye ve yol göstermek amacı ile kurulmuştur.
Etik olarak cevaplanabilecek her türlü soruyu cevaplamaya çalışırım,fakat sizin sorununuza site içerisinde sizin istediğiniz şekilde bir çözüm bulmak oldukça zor.
Size tavsiyem , Eğer TİGER da FİNANS Modülü gibi şirketlerin finansal kararlarını etkileyen bir modülü etkin bir şekilde kullanmak gibi bir yükümlülük altına girecek iseniz , LOGO Bayilerinden etkin bir eğitim almanız olacaktır.Çünkü ; KUR FARKI , VADE FARKI , FİYAT FARKI , gibi sonuçların hesaplama teknikleri bazı parametrelere bağlıdır...Veya Maliyet Muhasebesi , Stok Maliyeti gibi konularda şirket politikasına yönelik kayıtlar gerçekleştirmeniz gerekecek ise hatalardan uzak kayıtlar gerçekleştirmek istiyorsanız programın en iyi şekilde eğitimini almanız gerekecektir...En basit anlamda SATIŞ İADE Faturasının işlenmesinde bile Maliyetleri etkileyen 3 farklı seçenek vardır...Rastgele kayıt yapamazsınız...
Kıssadan hisse , TİGER Diğer Ticari Yazılım programları gibi BASİT bir program değildir.Başlangıçda eksik bilgiler ile yapılan kayıtlar sonradan bazı raporları alamamanıza veya yanlış sonuçlar raporlamanıza neden olabilir.
Belki de başlangıçda söylenmesi gerekeni şimdi söylüyorum , TİGER kullanan firmalar mutlaka bir TİGER YETKİNLİK MERKEZİNDEN destek alırlar , şu anki bayiniz ile görüşmeli ve eğitim almalısınız.
Kolay gelsin , iyi çalışmalar.