İşyerine göre bakiye

Gönderen Konu: İşyerine göre bakiye  (Okunma sayısı 463 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı masevki

• Yeni Kullanıcı
  • *
İşyerine göre bakiye
« : 27.01.2016, 12:46 »
Merhaba arkadaşlar go 3 kullanıyoruz cari hesaplardan baktığımda 10 bin gözüken bakiye ödeme girerken ödemeyi girdiğimiş yerine göre bakiyeyi ayırmakta.
Örnek olarak x cari hesabının 10.000 tl bakiyesi bulunmakta bunun 4 bin tl si 1. iş yerinden faturalandırılmış 6 bin tl si 2. iş yerinden faturalandırılmış. 10 bin tl lik çek girişi yapacağım zaman hangi iş yerini seçersem bakiyesini o kadar göstermekte.

Bakiyeyi işyerine göre ayırmasını istemiyorum araştırdım programın içinde de dolandım çok fakat nasıl yapacağımı bulamadım yardımcı olabilecek kimse var mıdır acaba.

Çevrimdışı Ali Sait

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: İşyerine göre bakiye
« Yanıtla #1 : 27.01.2016, 18:02 »
Borç Takip Ekranından yapabilirsin o çekle iki faturayı eşleştirerek. yani borç kapama yaparak.

Çevrimdışı masevki

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 28.01.2016, 10:41 »
Merhaba Ali bey cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim fakat ben 2 faturayı örnek olarak verdim bir çok işlem görüyor cari hesaplarım ve ben cari hesap borçlandırmasını iş yerine göre yapmasını istemiyorum.

Çevrimdışı greennek

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 02.02.2016, 10:12 »
Tam yetkili bir kullanıcı ile cari hesap ekranındaki filtre bölümünü açıp "Bakiye toplamalrında kullanılacak işyerleri" kısmında tüm işyerlerinizi seçin.Sonra bu filtreyi tüm kullanıcılar için öndeğer olarak kaydedin.Sonrasında tüm işyerlerini e kapsayan bakiye görünecektir.