Stok Durumu Hk.

Gönderen Konu: Stok Durumu Hk.  (Okunma sayısı 960 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Skapula

• Yeni Kullanıcı
  • *
Stok Durumu Hk.
« : 17.12.2007, 11:37 »
Üstadlar Tiger'da stoklar ile ilgili bir sorum olacak.

Elimdeki malzemeler farklı şirketlerden gelmekte. Stok kodlarım örnek vermek gerekirse Nokia 1110i B - Dİ , Nokia 1110i B - TS gibi gidiyor. Malzeme Alımlar Ekstresinden Cari Hesap ünvanına göre raporumu çekebiliyorum buraya kadar sorunum yok. Benim istediğim kartları açarken cihazları renk koduna göre Nokia 1110i B gibi göstermek sonundaki bölümü kaldırmak. Fakat bunu kaldırırsam Ambar Durum Raporunu çektiğimde elimdeki hangi cihazın hangi şirketten geldiğini göremeyeceğim. İstediğim Malzeme Alımla Ekstresi gibi stoğumuda Cari Hesap Ünvanına göre çekebilmek. Bunun için malzeme kartına özel bir kod yaratacak olsam Nokia 1110i B kartını daha önce yarattığım için tekrardan başka şirketten gelen için yarattırmayacak yine dönüp dolaşıp aynı yere geleceğim.

Sonuç olarak Nokia 1110i B, Nokia 1110i R gibi renk kodları kullanıp günlük stoğu çektiğimde aldığım şirket ayrımını yaptırıp yaptıramayacağımı sormak istiyorum ? Böyle bir mantık varmıdır yoksa imkansızmıdır ?

Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Stok Durumu Hk.
« Yanıtla #1 : 17.12.2007, 11:39 »
Merhaba Seri - Lot modülünü alıp sorunu kökünden çözebilirsiniz...Her IM numarasını Seri no olarak açarsınız...Bir model için bir Stok kartı açarak istediğiniz raporları alabilirsiniz....

Seri no takibi , iade alırken satmadığınız bir GSM aletini iade alma riskinizie de SET çeker....

kolay gelsin...
« Son Düzenleme: 17.12.2007, 11:41 Gönderen: LsuErsoy »

Çevrimdışı nazamara

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Stok Durumu Hk.
« Yanıtla #2 : 20.12.2007, 04:01 »
Merhaba,

Malzeme fişlerinde, Fiş özel koduna Cari kodlarını vermen ve alışları cari kodlarına göre gruplaman işini çözer.

Vesselam,

Üstadlar Tiger'da stoklar ile ilgili bir sorum olacak.

Elimdeki malzemeler farklı şirketlerden gelmekte. Stok kodlarım örnek vermek gerekirse Nokia 1110i B - Dİ , Nokia 1110i B - TS gibi gidiyor. Malzeme Alımlar Ekstresinden Cari Hesap ünvanına göre raporumu çekebiliyorum buraya kadar sorunum yok. Benim istediğim kartları açarken cihazları renk koduna göre Nokia 1110i B gibi göstermek sonundaki bölümü kaldırmak. Fakat bunu kaldırırsam Ambar Durum Raporunu çektiğimde elimdeki hangi cihazın hangi şirketten geldiğini göremeyeceğim. İstediğim Malzeme Alımla Ekstresi gibi stoğumuda Cari Hesap Ünvanına göre çekebilmek. Bunun için malzeme kartına özel bir kod yaratacak olsam Nokia 1110i B kartını daha önce yarattığım için tekrardan başka şirketten gelen için yarattırmayacak yine dönüp dolaşıp aynı yere geleceğim.

Sonuç olarak Nokia 1110i B, Nokia 1110i R gibi renk kodları kullanıp günlük stoğu çektiğimde aldığım şirket ayrımını yaptırıp yaptıramayacağımı sormak istiyorum ? Böyle bir mantık varmıdır yoksa imkansızmıdır ?

Şimdiden teşekkürler.