tiger devir problemi

Gönderen Konu: tiger devir problemi  (Okunma sayısı 950 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı luxtor

• Yeni Kullanıcı
  • *
tiger devir problemi
« : 09.01.2008, 14:52 »
arkadaşlar
1. şirket kopyalayarak devir yapıyorum ancak kopyalama başarısız diyor.
2. kopyalamadan yaptırmıyor.
ve 3. kopyalama hatalı olduğu için devir yapamıyor.

nasıl çözerim bu problemimi.

tiger sürüm 1.71
şimdiden saolun

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Ynt: tiger devir problemi
« Yanıtla #1 : 09.01.2008, 23:24 »
Merhaba,

Şirket kopyalatmamasının sebebi database dendir mutlaka. Datanızın sağlığı için konuda Logo bayileri ile görüşünüz.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı luxtor

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 10.01.2008, 11:01 »
             arkadaşım bende bayisiyim yalnızca  acil olduğu için yazmıştımki cevap gelene kadar ben problemi halettim evet database deki ufak bir hata yüzünden neyse öenmli değil şimdi daha önemli bir sorunum var devir oldu ancak;

firma 2007 yılı içinde konsinye mal çıkmış ve bu mallar dönmemiş 2008 yılına devirederken konsinye olarak çıkan malzemeleri 2008'e devreden fiili stoktan düşüyor buda devreden maaliyetleri hatalı almama yol açıyor yani örneğin.

a malından 2007 yılı sonu itibari ile fiili stoğumda 3 tane konsinye olarak demoya çıkan 2 tane malzemem var 2008 yılına devirettiğimde fiili stoğu 3 adet devrediyor ancak ikitane daha fiş açıp konsinye malları çıkıyor ama konsinyeleri devretmiyor yani 2008 yılına devredildikten sonra malzemenin fiili stoğu 1 konsinye yine 2 oluyor bunu nasıl düzeltebilirim. yada yine uğraşmammı lazım...
bilen varsa yazsın lütfen....
şimdiden teşekkürler....

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 11.01.2008, 14:16 »
a malından 2007 yılı sonu itibari ile fiili stoğumda 3 tane konsinye olarak demoya çıkan 2 tane malzemem var 2008 yılına devirettiğimde fiili stoğu 3 adet devrediyor ancak ikitane daha fiş açıp konsinye malları çıkıyor ama konsinyeleri devretmiyor yani 2008 yılına devredildikten sonra malzemenin fiili stoğu 1 konsinye yine 2 oluyor bunu nasıl düzeltebilirim. yada yine uğraşmammı lazım...
bilen varsa yazsın lütfen....
şimdiden teşekkürler....
Merhaba,

Öncelikli olarak ben sizin bayi olduğunuzu bizim kayıltlarımızda olmadığınız takdirde bilemem.

Soruna gelince anlaşılan yazılımdan kaynaklanan bir sıkıntı var buna yapılabilecek pek bir şey yok incelenip query ile düzeltmeler yapılabilir, ama bundan önce bu hatayı Logo ile paylaşırsanız daha iyi olacak (en azından gelecek yıla böyle bir hata kalmamış olur :) )

böyle bir hata ile karşılaşmadığımız için elimizde hazır kod bulunmamaktadır.

Kolay gelsin.