BİLGİ

Gönderen Konu: BİLGİ  (Okunma sayısı 1374 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jamex

• Yeni Kullanıcı
  • *
BİLGİ
« : 29.02.2008, 11:34 »
ARKADAŞLAR LOGO GO  1.73 VERDEG DE PROBLEM VAR SANIRIM BEN YÜKLEDİM ÇEK VE SENETLER MODÜLÜNÜ AÇAMAMIŞTIM TEKRAR 1.72 VERDEG İ KURUNCA PROBLEM DÜZELDİ HABERİNİZ OLSUN .

Çevrimdışı mart01

• Logo Kullanıcısı Pro
  • alisamimart@hotmail.com
Ynt: BİLGİ
« Yanıtla #1 : 29.02.2008, 13:42 »
evet bendede kasa - kasa işlemleri -işlemler in altında gider pusulası açılmadı 1.72.00.02 ye bdönünce problem düzeldi

Çevrimdışı ayça

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #2 : 29.02.2008, 14:22 »
1.73 verisiyon da fatura da 2 yada 3 kdv var ise çıktı alırken hiçbirisinin kdv matrahlarını göstermiyor.Tek kdv de sorun yok.
ayrıca bu sürümün (1.73) artılarından 1 tanesi muhasebe hesap planı alanına işlem dövizi alanının gelmesi hesap planı kartlarına işlem dövizi seçtirip dövizli hareketleri de takip ettirmesi...
bilgilerinize
kolay gelsin

MuRaT_34

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 29.02.2008, 16:33 »
Evet arkadaşlar 1.73 versiyonda büyük problem var bencede. Bi kere güncelledim. Serial hatası verdi. Logodan yeni şifre almak zorunda kaldım. Şifreyi aldık kullanıyoruz muhasebe fişini açıyoruz ekran titriyo tam sayfa yapıyoruz fişin yarısı görünmüyo geçişlerde titreme yapıyo. En sonunda 1.72.0.02 versiyona geri döndüm şimdilik herşey normal !

Çevrimdışı mymecaz

• Logo Uzmanı
  • Everything Will Be On The Nett...
« Yanıtla #4 : 01.03.2008, 13:34 »
Tavsiyem yasal zorunluluk olmadıkça ve büyük problemler olmadıkça hep bir önceki versiyonu kullanın.

( yani ben öyle yapıyom, hata ile karşılaşmak istemiyorum ;) )

Çevrimdışı mart01

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #5 : 01.03.2008, 13:40 »
ASLINDA VERSİYONLARLA BİRLİKTE BİZE GETİRDİĞİ YENİLİKLERDE YAYINLANSA EĞER BİZE GEREKLİ YENİLİK YOKSA HİÇ VERSİYON DEĞİŞİMİ YAPMAZDIK AMA YENİLİKLERİ 20 GÜN SONRA GÖREBİLİYORUZ HATTA BGO 1.73 ÜN GETİRDİĞİ YENİLİKLERİ DAHAGÖREMDİK AMA 40 TANE SORUNU GÖRDÜK 21 GÜNDE

MuRaT_34

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 01.03.2008, 16:30 »
ASLINDA VERSİYONLARLA BİRLİKTE BİZE GETİRDİĞİ YENİLİKLERDE YAYINLANSA EĞER BİZE GEREKLİ YENİLİK YOKSA HİÇ VERSİYON DEĞİŞİMİ YAPMAZDIK AMA YENİLİKLERİ 20 GÜN SONRA GÖREBİLİYORUZ HATTA BGO 1.73 ÜN GETİRDİĞİ YENİLİKLERİ DAHAGÖREMDİK AMA 40 TANE SORUNU GÖRDÜK 21 GÜNDE
Aslında logo nun sitesinde 1.73 ün açıklamaları var. Neden bu programları ilkönce kendileri test edip hatasız halde sunmazlar, bu acele niye yani bazen microsofta sölüyorlarya yok şöle yamalı hatalı aynısı logo içinde geçerli olacak yakında. Bence zorunlu bi yasal değişiklik veya yenilik olmadıkça versiyon değiştirmek logoya sedece prestij kaybettirir. Kullanıcı görüşü

Çevrimdışı mart01

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #7 : 02.03.2008, 18:06 »
logonun sitesinde sadece lks 1,73 var go çıkalı(1.73)22 gün oldu ve hala açıklama yok

Çevrimdışı mehmet84

• Logo Kullanıcısı Pro
  • Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
« Yanıtla #8 : 11.04.2008, 12:42 »
Logo alacağını almış satacağını satmış nedense ilgilenmiyor gibi bu konularda bi versiyon demek bence 10 larca sorun daha geldi demek oluyor.Sabit bir ayarı yokmu bunun her defasında 1 yeri kayış koparıyor.Bence en güzeli çalışan sistemde zorunlu değilse vers.değiştirmicen sonra çok başın ağrıyor.