Risk limitleri

Gönderen Konu: Risk limitleri  (Okunma sayısı 811 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smoke

• Logo Kullanıcısı Pro
Risk limitleri
« : 01.07.2008, 00:11 »
Merhaba,

Müşterimde 1.70 versıyonundan 1.76 ya gectıgım zaman.( Tiger2)
Carı kartlarda bılıyosunuz rıskler ıle ılgılıc acık hesap vs detaylandırılarak rısk parametrelerı gelmıs.
Ve her ıslemde carı hes. rıskı etkıleyecek check ısaretı var. Ceklerede kendımız koymamız gerekıyor sanırım. Rısklerı etkılesın dıye. Hareket tablolarında da affectrısk dıye bır kolon eklenmıs. Buradakı degerın 1 olması gerekıyormus.Ama musterımın gerıye dogru cek hareketlerınde cek rıskı tutmadıgını gorduk. affectrısk alanını 1 yasak ettım. Clrnums tablosunu yasak ettım. Toplamları calıstırdım olmadı. Sonra logo yu aradıgımda ceklerı tekrar kaydetmem gerektıgı soylendı.:) Mumkun degıl.  Borc taıplerı ac. Cıro ıse gerı al vs.
Bır cozum onerebılen varsa sımdıden coook tesekkur.
Musterım 1.80 nıde korkudan ıstemıyor sımdı.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Risk limitleri
« Yanıtla #1 : 01.07.2008, 10:52 »
Yeni cariler açıp , mevcut bakiyeleri virman edebilirsin ? bu sıkıntıyı bende yaşıyorum 1.75.0.1 de...
Paytransla oynamak çare değil...çünkü belirli bir süre sonra aynı cariye başka hareketler işlendiğinde RİSK KONTORLÜ etkisizleşebiliyor...absürd BAKİYE tutarsızlığı, NEGATİF risk toplamları oluşuyor....çok önceden böyle bir sorun yoktu...1.70 veya 1.75 in mevcut datayı bir şekilde bozduğunu düşünüyorum....işin en enterasan kısmı şu , aynı firmada yeni bir cari açıyorsun , eski carinin ekstresindeki hateketleri giriyorsun...RİSK Kontrolü tıkır tıkır çalışıyor....Yani Versiyon hatası ise bu hata, çok da genel ve görünebilir bir hata değil , KIL bir hata....1.80. den bende korkuyorum :(....beklemedeyim...:(

Çevrimdışı smoke

• Logo Kullanıcısı Pro
Ynt: Risk limitleri
« Yanıtla #2 : 03.07.2008, 00:10 »
tesekkur ederım .
ama carı sayısı 3000 cıvarı
logonun her alanını kullanan yer. nasıl aktar dıyelım. borc takıpler vs vs
yıne de ılgıne tsk ederım

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Risk limitleri
« Yanıtla #3 : 04.08.2008, 13:49 »
1.75 datasını tekrar 1.70 de açtım , Cari hesap toplamları çalıştırdım.Sorun giderildi...

Versiyon hatası olduğu kesinleşti , ilgili hata bir kez oluştukdan sonra 1.75 de toplamları çalıştırsanız bile sorun giderilemiyor ...ama eski versiyona datayı tekar çekince ve toplamları çalıştırınca sorun giderilebiliyor...

Çevrimdışı Fatihcamli

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Tiger Sonuçta hayvan Yönetmessen Zarar edersin
Ynt: Risk limitleri
« Yanıtla #4 : 04.08.2008, 16:31 »
Aynı sorun bendede var 1.80.01 kullanıyorum bu akşam 1.81 e geçip denicem sonucu yazarım size