Gün içinde ödeme yapması gerekenler için SQL sorgusu

Gönderen Konu: Gün içinde ödeme yapması gerekenler için SQL sorgusu  (Okunma sayısı 1066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı asmin80

• Yeni Kullanıcı
  • *
Üstadlarım birkez daha yardımıza ihtiyacım var.
Ben gün içinde ödeme yapması gerekenlerin ve ödeme tarihi geçenlerin Ayrı ayrı listelerde
Cari kodu, Cari Ünvan,ı Telefon1, Telefon2, adres, Email, ödeme yapması gereken tarih, bilgilerini gösteren SQL sorgusuna acil ihtiyacım var.
Belki Sizde üzerine bişeyler ekleye bilirsiniz diye söylüyorum. Ben Bunları ilgililere excel belgesini döküm olarak vericem kendileri ister Email olarak isterse telefonla arayarak ödeme yapmasını isteyecek.
Bu konuda Acilen yardımcı olursanız sevinirim.
( Bu konuyu SQL kısmındada açmıştım ama orda cevap alamadıgım için burda tekrar açma geregi duydum)
Saygılarımla;

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Merhaba,

Burada direkt olarak sql kodu vermiyoruz siz yazdığınız kodu buraya yazın biz hatanız var ise veya takıldığınız yerde yardımcı olalım. Ne dersiniz.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı asmin80

• Yeni Kullanıcı
  • *
Üstadım ben dökümalardan yeterince araştırma yaptım. Ama borç bilgilerinin nerede saklandıgı bulamadım zaten database konusunda çok iyi değilim. Burda verilen her sql sorgularını kendim türeterek olayı çözmeye çalışıyorum.
      ***Kimse yanlış anlmasın amacım HAZIRCILIK DEĞİL !!!
Öyle bile olsa nereye kadar bu şekilde gidecek. Bu siteyi keşfettiğim günden bu yana bi çok konuda yardımı burda buldum.
Kendim çözemedigim en noktalarda buraya başvuruyorum.
Saygılarım;

« Son Düzenleme: 24.08.2008, 21:37 Gönderen: asmin80 »

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Merhaba,

İstemiş olduğun kodları hazırlamak çok kolay değil o yüzden yazamayacağım fakat şunu söyleyebilirim yakında bunun yazılımını yapacağız planlarımızda bulunmaktadır.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı asmin80

• Yeni Kullanıcı
  • *
Peki bu yazılım nasıl bişey olacak. Kodlarını olmasa bile en azından sql sorgularını bizimle paylaşacakmısınız (işin açıgı sanmıyorum).

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
:)

Kodları yazmadım ama doğru tahmin etmişsin.

Çevrimdışı asmin80

• Yeni Kullanıcı
  • *
 :) Benim merak ettiğim bu işden biz nasıl fazdalanacaz kısmıydı.

Yinede burda yardımlarını esirgemeyen size ve tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.