tiger2 mahsup fişi sıra numarası hatası veriyor yardımcı olurmusunuz

Gönderen Konu: tiger2 mahsup fişi sıra numarası hatası veriyor yardımcı olurmusunuz  (Okunma sayısı 3254 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gfg

• Yeni Kullanıcı
  • *
tiger2 mahsup fişi sıra numarası hatası veriyor yardımcı olurmusunuz

Çevrimdışı mendeubour

• Yeni Kullanıcı
  • *
Hatayı tam olarak nerede verdiğini söylermisin. yardımcı olmak için bu şart hangi işlemi yaparken hata alıyorsun??

Çevrimdışı smmmhasan

• Yeni Kullanıcı
  • *
merhaba arkadaşlar

bizde logo tiger kullanıyoruz gelen havale kasa işlemleri vs de işlem no kısmı hata veriyor bunu nasıl düzelteceğim . aynı numaralı işlem var diyer sürekli uyarı veriyor..

yardımlarınız için teşekkürler

Çevrimdışı Erdoğan

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • Bilgi Paylaşıldıkca Değer Kazanır.
selamlar
özel bir numaralama şablonunuz yoksa sys den otomatik kayıt numaraları oluşturun...
Kolay Gelsin

Çevrimdışı cenkc_24

• Yeni Kullanıcı
  • *
Bu hatadan bende karşılaştım ve sorumun cevabını alamadığım için kendi çabalarımızlar bulduk ve çözümünü de yazıyorum.
Genelllikle otomotik fiş numarası alan muhasebeleştirme işlemlerinde ara numarada kalmasından dolayı ve bu numaranın ve devamındaki numaranın fiş numarası olarak verilmesinden kaynaklanıyor. Bu sorunu çözmek için öncelikle en son hangi fiş numarasının alındığını fiş no veya tarihden sıraladığımızda en sn aldığı numara bizim referans numaramız. Demekki bu numaradan itibaren dewam etmesi gerekiyor. O yüzden bu numrayı not ediyoruz kenara ve tiger sys yi çalıştırıyoruz.

Tiger sys - yönetim menüsü - kayıt numaralama ve ordan da kayıt numara şablonları nı seçiyoruz.
Gelen ekrandan Muhasebe Fişleri ni ve bu tabın altındaki mahsup fişini çift tıklayıp devam ediyoruz.
Hangi firmada işlem yapacaksak onu seçili hale getirdikten sonra en son hangi numarada kaldıysak(not aldığımız referans no) o numarayı yada bi fazlasını yazıp kaydediyoruz. Tekrar tiger a dönüp muhasebeleştirme yaptığımızda sorunun düzeltiğini ve verdiğimiz numaradan itibaren otomotik numara aldığını görürüz.
Saygılar.

Çevrimdışı hakankocabey

• Yeni Kullanıcı
  • *
Arkadaşlar,mahsup fişlerinde fiş numaralandırma işlemini yapıp yeniden numaralandırmalarını düzenlemesini istiyorum fakat olmuyor, konu ile bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

Çevrimdışı Erdoğan

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • Bilgi Paylaşıldıkca Değer Kazanır.
selamlar
iki kere numaralama yapın ilkinde mevcut fiş numaralarının boyutlarından farklı sonra tekrar farklı bir karakter sayısı ile ...
Kolay Gelsin

Çevrimdışı hakankocabey

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ağzına sağlık Erdoğan işimi hallettim, teşekkür ederim!
Başarılar Dilerim.