daha önce kullanılmış malzeme kartını değiştirme.

Gönderen Konu: daha önce kullanılmış malzeme kartını değiştirme.  (Okunma sayısı 741 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı igloo

• Yeni Kullanıcı
  • *
abc.01 kodlu malzeme kartım var. ilgili birim bu malzemeden belli sayıda talepte bulundu. talep yönetiminde kayıtları yapıldı. bu talep sipariş fişine, sipariş fişi irsaliyeye, irsaliyede faturaya bağlandı. fatura henüz muhasebeleşmedi.

yapmak istediğim şey; kullanmış olduğum abc.01 malzeme kartını abc.02 ile değiştirmek. geriye doğru tüm kayıtları silip talebi bağlantılardan kurtardıktan sonra düzeltme işlemi yapmaktan başka bir yolu varmıdır ?

ilgileneceklere şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
kartın kodu değişebilir sorun olmaz

Çevrimdışı igloo

• Yeni Kullanıcı
  • *
ama yapmak istediğim şey kullandığım malzeme kartının kodunu değiştirmek değil, tamamen kartı değiştirmek. kullandığım kart madeni yağ kartı. opet' ten alınan ile bp' den alınan madeni yağlar için malzeme aynıda olsa farklı kartlar kullanmak zorundayız. örneğin bp' den alınan malzeme opet'ten alımların takip edildiği karta işlenmiş. işte ben bunu düzeltmek istiyorum.

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
sorunu tam olarak anlatabilirsenize daha kolay çözülür. ben anladığımı söyleyim

a ürünü şimdiye kadar b ürünü yerine satılmış doğru mu? evet ise malzeme yönetimi işlemler kısmından malzeme hareket aktarmayı kullanabilirsiniz