tiger dan logo go

Gönderen Konu: tiger dan logo go  (Okunma sayısı 858 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meren2000

• Yeni Kullanıcı
  • *
tiger dan logo go
« : 17.06.2010, 14:06 »
Sa
Arkadaşlar tigerdan aldigim yedegi logo go ya aktarmak ve logo goyu kullanmak istiyorum.tigerdaki bilgilerimi logo goya aktarabilirmiyim böyle bir çözüm varmıdır.ilgilenecek arkadaşlara teşekkür ederim

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: tiger dan logo go
« Yanıtla #1 : 17.06.2010, 14:09 »
aktarabilirsiniz database yapınız aynı versiyona göre güncelleme yapmanız gerekir

Çevrimdışı meren2000

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 17.06.2010, 15:12 »
dostum saolasın ilgin için ama ben biraz acemiyim bu konularda az bişi açıklama yaparsan sevinirim database yap derken bana ne demk istediğini anlamadım databese nasıl yapılır yanii.kusuruma bakmayın..

Çevrimdışı mehmet84

• Logo Kullanıcısı Pro
  • Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
« Yanıtla #3 : 17.06.2010, 15:26 »
aktarabilirsiniz database yapınız aynı versiyona göre güncelleme yapmanız gerekir

Arkdaş gerekli açıklamayı yapmış bu konuda acemi iseniz bayiden yardım alınız. Kendi başınıza yapacağınız işlemler geri dönülmez bilgi kaybına yol açabilir. Söylenilen işlem son kullanıcıların yapabileceği bir işlem değildir. İyi çalışmalr.

Çevrimdışı meren2000

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 17.06.2010, 15:53 »
Arkadaşım doğru sölüyorsunda hangi bayii size yol gözteriyor.gösterdiği yolu söyliyeyim biz gelir hallederiz ücret şu kadar.Bak bakim üzerimde yolunacak tüy kalmışmı hiç..yoluna yoluna tüğ kalmadı üzerimde her seferinde ücret ödemekten..haa şu da var bu site ne işe yarıyor bilgi alışverişi dimii bizde yardımcı olacak arkadaşlardan bi fikir istiyoruz ..bazı şeyleri kendimiz halletmemiz gerekiyor artık bunlara para dayanmıyor..bişiler öğrenmeye uğraşıyoruz ...gelişmeye uğraşıyoruz...sende saol dostum seninkide bi fikir tabiiki..

Çevrimdışı abriki

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 17.06.2010, 16:08 »
 Kimse kimseyi yolmaz, herkes emeğinin karşılığını alıyor. Her serviste ücret ödemek istemiyorsanız Bakım Sözleşmesi yapıp sabit ücret karşılığında program desteği alırsınız. Nasıl arabanızı aldığınız markanın ücretsiz servis desteği vermesini beklemiyorsanız, programdan da ücretsiz destek beklemeyin. Forumdan destek alma konusuna gelince, forumlarda genelde belli bir bilgi düzeyi üzerindeki kullanıcılara destek verilir. Yol göstermektir asıl amaç neyi nasıl yapacağınızı tüm detayları ile anlatmamızı bekleyemezsiniz.