Tiger2'de alınan sipariş fişnde en,boy,alan blgiler girişi

Gönderen Konu: Tiger2'de alınan sipariş fişnde en,boy,alan blgiler girişi  (Okunma sayısı 776 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı toros

• Yeni Kullanıcı
  • *
Arkadaşllar, ACİL DESTEĞE İHTİYACIM VAR
Cam işi yapan müşterim alınan sipariş fşi satırlarında aynı cins malzeme seçiyor.Fakat cinsi aynı olan bu malzeme için farklı ebatlarda en (cm) , yükseklik(cm)  girip en * yükseklik = alan (m2)  olarak sistemin hesaplayıp ekrana getirmesini ve de miktar * alan = toplam (m2) değeriniin program tarafından hesaplanıp ekrana yansıtılmasını istiyor. halen kullandığı ABT adlı programda bunu yapabiliyor.Tiger2 de birim çevriminde en yükseklik alan değerlerini elle girebiliyorum fakat bu değerler f9 fiş ebat bilgileri olarak görsel olarak ekrana yansıtılıyor.ayrıca toplam mj2 hesaplamıyor.Müşteri sırf bu nedenle tiger2 almaktan vazgeçti.LOGO sorunun ÖZEL YAZILIMLA ÇÖZÜLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. ÖZEL YAZILIMLA YANİ LOGO ARAYÜZ UYARLAMA İLE bildiğim kadarıyla ekrana bilgi girilebilecek alan ekleyebiliyoruz.çarpım işlemi yaptırıp (en * boy) alanlarını aritmetiksel olarak çarpım işlemi yaptıramıyoruz. özel program da bu nasıl yapılacak ve de LOGO veritabanına nasıl aktarılacak. Ayrıca ben BU ÖZEL YAZILIM İŞİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM. NE YAPMALIYIM ? KURS ALINACAK SAĞLAM BİR YER VAR MI ? ARKADAŞLAR UZUN UZUN YAZDIM.VAKTİNİZİ ALDIM AMA logo BU İBİ KONULARDA HEP ÖZEL YAZILIM DİYOR. O ZAMAN TİGER2 GİBİ YAZILIM NE İŞE YARIYOR ????? ::) ::)

Çevrimdışı Erdoğan

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • Bilgi Paylaşıldıkca Değer Kazanır.
Selamlar
Sonuçta elinizde bir paket program var. Tiger veya Tiger2 programının özelliği özelleştirilebilir yani uyarlanabilir olmasıdır. ;)
Buna ilişkin olarakta logo uyguladığı bayilik çözüm ortaklığı sistemiyle ilgili çeşitli olanaklar ve eğitimler sunuyor.
Logo ile görüşün gerekli sertifikalar için yapmanız gerekenleri öğrenin ve bizim ailemize katılın ;)
Bu arada söylediğiniz işlemi tiger ın kendi sunduğu olanaklarla biraz çabayla  yapabilirsiniz.
Kolay Gelsin
Çalışmalarınızda başarılar.

Çevrimdışı toros

• Yeni Kullanıcı
  • *
Selam Erdoğan Ustam
Öncelikle sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederm.Bilgi paylaştıkça değer kazanır düşüncesinde olmanız sizn değernzi artırıyor.
Alınan sipariş fişnde en , yükseklik değerlerini f9 birim çevrimi yapıp elle girebliyorum.Benim sorunum alan ve toplam m2 değerinin otomatik hesaplanıp fiş ekranına yansıması.Çabaladım ama bundan öteye gidemedm.LOGO OBject yada arayüz uyarlamayla yapılabilirmi bilmiyorum.öğrenmek istyorum.Araştırdım LOGO yalnızca çözüm ortağı baylerine bu eğitimi sunuyor dye blyorum..Bende LOGO ailesindenim.Tiger sertfikam var.Fakat çalıştığım firma çözüm ortağı değl.Bu gibi durumlarda uyarlamayla çözüm geliştirmek istiyorum.Bana yol gösterebilirmisnz? Bilge Adam yada LOGO bünyesinde objects eğitim alabliyormuyum çalıştığım bayi çözüm ortağı olmadığı için bu programların bayi seti de olmayacak ? KISACA nerden başlamam konusunda sizin önernize şiddetle ihtiyacım var .