SQL2005 ve VTYONET Bağlantısı...

Gönderen Konu: SQL2005 ve VTYONET Bağlantısı...  (Okunma sayısı 1761 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bysansar825

• Logo Kullanıcısı
  • **
SQL2005 ve VTYONET Bağlantısı...
« : 08.02.2012, 10:20 »
Arkadaşlar Makinamda SQL2000 MSDE yüklü ve ben Data Büyüklüğünden dolayı SQL2005 e geçmek istedim ,dolayısıyla SQL2000 i kaldırmadım Direk 2005 Yükledim Vtyonetten yedek geri yüklemesi yaptığımda Sql2005 dizini altına değilde Her seferinde Sql2000 dizini altına yedek geri yüklüyor VTYONET in bu ayarlarını nereden değiştirebilirimki Yedek Alma ve Yedek Geri Yükleme işleminde Sql2005 dizinini görsün.

Durum boyle olunca GO programıma girdiğimde de Data olarak Sql2000 Dizinindeki datayı okuyor ve 2005 bölümüne bağlanmıyor.Çözüm yolunu bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler.

Çevrimdışı Navigator- Hbv Software

• Logo Uzmanı
Ynt: SQL2005 ve VTYONET Bağlantısı...
« Yanıtla #1 : 08.02.2012, 10:23 »
vt yonet yerine  Management stduio'dan datanızı geri yükleyin.

Çevrimdışı bysansar825

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #2 : 08.02.2012, 17:52 »
Arkadaşlar Sql2005 ile Vtyonet bağlantısını Kurdum Hatta Yedek Geri yükleme işlemini sorunsuz yaptı işlem Tamamlandı.GO Ticari Programıma ve GO Yönetime sorunsuz giriş yaptım.şimdi Tek sorun Yedek Alırken aşağıdaki şekilde hata veriyor sebebini bilen vardır inşallah.

VTYONET Yedek Alma Hata Mesajı...

Arkadaşlar normalde buna benzer bir hatayı yedek alınan Diskte Yeterli alan olmadığı zaman verirdi Lakin şu 9 GB civarı Boş Alanım var yedek aldığım diskte.

Şimdiden Teşekkürler.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #3 : 08.02.2012, 19:27 »
Bunlar onemli seyler ,pata kute ilerleme ile olmaz ,yedek aldıgınızı sanarsınız aylarca sonra bi gun ihtiyac olur , bi bakmıssınız yedeginiz ,çöp .Bir kere Uzman biri esliginde yaptırın yada ogrenin ,sonra dilediginiz yerlerde ve zamanlarda guvenle kullanın .

Çevrimdışı bysansar825

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #4 : 09.02.2012, 21:37 »
Birol bey Ben şu son önerinizi alayım bana uyuyor ,Yani öğrenmek ama birilerine yaptırmakla değil bu şekilde i.netteki dostlarımdan öğrendiklerim emin olun para ile gelen programcılardan çok daha fazladır çünkü genel mantık şudur ,Çok karıştır az iş yap çok para al ki zaten malum adamlar saat üzerinden geliyorlar artık kaç saat uğraşırlarsa .

Önemli olan azmetmek bende de zaten fazlasıyla var burada paylaşılan bilgilerle inşaallah bu konuyuda hallederim zaten halledincede çok geniş resimli bir anlatım eklemeyi düşünüyorum İnşallah.şuan tek sorun Yedek almada oluşan hata Yedek yüklüyor lakin alırken yukardaki hatayı veriyor.İnşaallah bu şekilde bir sorunla karşılaşıp sorunu çözen biride bu konuda yardımcı olur.

Cevaplar için şimdiden Teşekkürler.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #5 : 09.02.2012, 21:45 »
hoca bnm demek istedigim ondan ziyade ,amerikayı yeniden keşfetmene gerek yok ,Biz Bu Gonullulerden olusan toplulukda siz degerli arkadaslarımızı > daha kolay ,daha stabil ve daha guvenli yollara sevketmek .