s.o.s

Gönderen Konu: s.o.s  (Okunma sayısı 1370 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı popeye

• Logo Kullanıcısı
  • **
s.o.s
« : 17.02.2012, 15:49 »
Değerli arkadaşlar Logo GO Plus v2.06.00 versiyonu kullanıyorum satış siparişlerinde yeni bir fiş açtığımda, yetki kodu ve satış elemanı kodu hanesine otomatikman benim daha önceden vermiş olduğum kodların atılmasını istiyorum...ama ne yaptımsa olmadı bu sorunu halledebileceğim değerli fikirlerinizi ve yöntemlerinizi bekliyorum...Saygılar

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Ynt: s.o.s
« Yanıtla #1 : 17.02.2012, 15:52 »
Özel kod'a birşey yapamayız , lakin yetki kodunu sys'den kullanıcı tanımlarından yapabiliriz....Özel kod çok yakın zaman kadar hiç otomatikleştirilemedi , zaten özel kodun mantığına aykırıdır...özel kodlar raporlama maksatlı verilir ve sonradan değiştirilebilirler...

Çevrimdışı popeye

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #2 : 17.02.2012, 16:03 »
sys den "kullanıcılara" özel kod verilebiliyor sanırım yanlış bilmiyorsam...Ama benim asıl yapmak istediğim yukarıda belirttiğim her iki kodunda otomatik atması yani şu; yüzlerce firma var ve bu firmaların her birine ayrı ayrı pazarlamacılar bakıyor işte ben bu firmalara bakan pazarlamacı arkadaşların satış elemnı kodunun otomatik atmasını istiyorum el ile manuel girmek istemiyorum.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
« Yanıtla #3 : 17.02.2012, 16:08 »
Her bir carinin plasiyeri ayrı ise , satış elemanı bağlantılarının işini çözmesi gerekir.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
« Yanıtla #4 : 17.02.2012, 16:09 »
Ben Tiger Plus kullanıyorum ve o'na göre cevaplıyorum...SYS de dediğiniz gibi özel kod alanı eklenmemiş :( , yada ben göremedim.
« Son Düzenleme: 17.02.2012, 16:12 Gönderen: LsuErsoy »

Çevrimdışı popeye

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #5 : 17.02.2012, 16:16 »
Cari hesap fişlerinde aslında bu bahsettiğim kodları yazmak için alanlar var yazıyorum ama nafile...

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #6 : 17.02.2012, 16:28 »
Genel tablo parametrelerini guncellermisin .

Çevrimdışı ARSLAN_Aslan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • yazilimyeri.com
« Yanıtla #7 : 17.02.2012, 16:37 »
Finans parametrelerinde Satış Elemanı Cari Hesap Bağlantı kontrolü yapılacak işlemler kısmını incele.