Bu kod alıntıdır. ancak orjinali değildir. werhan adlı bi arkadaşın kodudur. raporun orjinal hali
ürün özel koduna göre satılamayan ürünlerin gün sayısını veriyor ancak; ben bir kaç yeri silerek genel haline getirdim lüzumsuz bir iki yer de var ama zararı yok diye bozmakta istemedim
alanlar
ürün kodu ürün adı grup kodu kayıt tarihi son hr. tarihi stok miktarı satılmayan gün sayısı
SELECT A.CODE , A.NAME ,A.STGRPCODE , ANA_BRIM=ISNULL((Select TOP 1 NAME From LG_008_UNITSETL WHERE LOGICALREF=(SELECT TOP 1 UNITLINEREF FROM LG_008_ITMUNITA I WHERE I.ITEMREF=A.LOGICALREF AND LINENR=1)),''), A.CAPIBLOCK_CREADEDDATE , (SELECT DATE_ FROM LG_008_05_STLINE WHERE LOGICALREF IN (SELECT TOP 1 LOGICALREF FROM LG_008_05_STLINE WHERE IOCODE IN (3,4) AND STOCKREF=A.LOGICALREF ORDER BY DATE_ DESC)) , (SELECT ONHAND FROM Lg_008_05_GNTOTST WHERE INVENNO=0 AND STOCKREF=A.LOGICALREF) , CAST ((GETDATE()-(SELECT DATE_ FROM LG_008_05_STLINE WHERE LOGICALREF IN (SELECT TOP 1 LOGICALREF FROM LG_008_05_STLINE WHERE IOCODE IN (3,4) AND STOCKREF=A.LOGICALREF ORDER BY DATE_ DESC))) AS INT) FROM LG_008_ITEMS A, LG_008_UNITSETF UN WHERE A.CARDTYPE IN (1,11,12) AND A.UNITSETREF=UN.LOGICALREF AND A.ACTIVE=0 AND (SELECT ONHAND FROM Lg_008_05_GNTOTST WHERE INVENNO=0 AND STOCKREF=A.LOGICALREF)>0.5 ORDER BY A.NAME
hayırlı olması dileğiyle böyle güzel kodlar buldukça arşive ekliyorum ve paylaşıyorum umarım beğenilir. ( ALINTIDIR UNUTULMASIN )