Kayıt bilgisi

Gönderen Konu: Kayıt bilgisi  (Okunma sayısı 1380 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı popeye

• Logo Kullanıcısı
  • **
Kayıt bilgisi
« : 06.03.2012, 15:25 »
Arkadaşlar fişlerin kayıt bilgileri kısmındaki ekleyen tarih ve saat bilgisini değiştiren bir program biliyorsanız adını yazarmısınız.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Ynt: Kayıt bilgisi
« Yanıtla #1 : 06.03.2012, 15:47 »
Böyle bir program olduğunu sanmıyorum. :) Daha dikkatli çalışın veya çalışsınlar...Bir kayıt eklemeden önce tarih , saat , miktar , hareket yönü ve sonuçlarını düşünüp ona göre kayıt gerçekleştirin...Böyle bir programa ihtiyaç duymanızdaki asıl sebebi söylerseniz belki daha farklı fikirler de sunabilirim...

Çevrimdışı kutlucan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • You Must Live for Execution of Dreams
« Yanıtla #2 : 06.03.2012, 22:52 »
değiştiren değil de bu kayıt bilgilerini örneğin 01.01.2100 şeklinde sabitleyen bir program var elimde

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 07.03.2012, 11:00 »
:)
Arkadaşlar lütfen bu tarz isteklerde bulunmayın, Destek veren arkadaşlarda lütfen dikkat etsinler.

Şimdi bu istek neden istenir önce onu düşünelim. kayıtları kim ne zaman kayıt etmiş incelenmesinden kaynaklı isteniyor. bunun başka bir açıklaması olamaz.
Peki bu kayıt bilgileri neden değiştirilmek isteniyor, elbette ki bir sebebi vardır ki değiştirmek isteniyor, sebebi her ne olursa olsun gerçeği değiştirecek bilgileri değiştirmek için sitemiz destek vermemektedir.

Lütfen destek veren arkadaşlar bu konuda hassasiyetimizi koruyalım.

İyi çalışmalar.

Çevrimdışı kutlucan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #4 : 07.03.2012, 23:46 »
söylemek istediğini çok iyi anlıyorum bu konudaki hassasiyetinize dikkat gösteririz tabiki ancak bir müşterimin böyle bir talebi olmuştu ve bununla ilgili bir program yazmıştık. talep eden arkadaşlar varsa benimle irtibat kurabilirler müşterimin bunu istemesinin özel nedeni vardı. bu ürünü talep edenin sorunudur diye düşünüyorum. tabiki bu programı sitede yayınlamayı düşünmüyorum.

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #5 : 08.03.2012, 08:19 »
Merhaba,

Tabi ki isteyenin kendi sorunudur bu fakat böyle herkese açık bir platformda olması çok yanlış. İş yeri sahibi kendi bilgileridir istediği gibi kendi bilgilerini değiştirebilir. Ama bunu bir personel istiyor ise mutlaka işin içinde başka bir şey vardır.

Ben buna benzer bir olayı bizzat yaşadım ve kayıt bilgisinden kimin neler yaptığını bulduk, iş yerinden ayrılan personel geçmiş yılların kayıtlarını değiştirmiş. Bu bilgiler sayesinde çalışmakta olan 3 kişi işinden olmaktan kurtuldu. Eğer o bilgilere doğru ulaşamamış olsaydık personeller işinden olacaktı, çünkü kayıtlar bilerek hesaplar karışsın diye değiştirilmişti.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı kutlucan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #6 : 09.03.2012, 09:20 »
Söylediğine kesinlikle katılıyorum biz de zaten işyeri sahibinin talebi doğrultusunda böyle bir uygulama gerçekleştirmiştik....