Cari Hesap Kartı Adres Bilgileri Hatası

Gönderen Konu: Cari Hesap Kartı Adres Bilgileri Hatası  (Okunma sayısı 1599 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı grkm06

• Yeni Kullanıcı
  • *
Cari Hesap Kartı Adres Bilgileri Hatası
« : 17.04.2012, 12:54 »
2.06.00 dan 2.12.00 versiyon güncellemesi yaptıktan sonra adres bilgilerini girdiğimde semt ilçe ve il bigilerini giremiyorum. bu açıklamaya sahip bir il, ilçe  bulunamadı diye hata alıyorum.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: Cari Hesap Kartı Adres Bilgileri Hatası
« Yanıtla #1 : 17.04.2012, 13:29 »
Aramıza hoş geldiniz ,ilk postunuz olması sebebiyle yanıt verelim ,fakat bu konu 100 lerce kez formmuzda cevaplandı ,arama yaparsanız sizin için daha anlaşılır olacaktır .

Diger işlemler > Çalışma Bilgileri > Cari Hesap > Cari Hesap /il/ilçe/ülke girisleri serbest yapılsın , filtresi evet olacak .

Çevrimdışı grkm06

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 17.04.2012, 14:08 »
Aramıza hoş geldiniz ,ilk postunuz olması sebebiyle yanıt verelim ,fakat bu konu 100 lerce kez formmuzda cevaplandı ,arama yaparsanız sizin için daha anlaşılır olacaktır .

Diger işlemler > Çalışma Bilgileri > Cari Hesap > Cari Hesap /il/ilçe/ülke girisleri serbest yapılsın , filtresi evet olacak .

diğer işlemler menüsüne nasıl ulaşırım ? bu konuyu çok okudum forumda ama diğer işlemler menüsünü GO plus ta bulamadım. yardımınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #3 : 17.04.2012, 14:18 »
Soldaki Menulerin en altında,Diger işlemler diye yazar yada bir buton şeklindedir ;

yada en altdaki arama yerini kullanarak > Çalışma Bilgileri yazın en ustdeki cari hesap butonunu tıklayın .

Çevrimdışı grkm06

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 17.04.2012, 14:31 »
çok teşekkür ederim