Lütfen Acil yardım !!! banka hesabı kredi limiti aşılmıştır

Gönderen Konu: Lütfen Acil yardım !!! banka hesabı kredi limiti aşılmıştır  (Okunma sayısı 2003 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı suntavidasi

• Yeni Kullanıcı
  • *
Logo Go Shop Manager Kullanıyorum Bankalar modülünde kredi hesabı tanımlıyorum kayıt ederken "banka hesabı kredi limiti aşılmıştır" diye bir uyarı çıkıyor kredi hesabının üstünde fare sağ tuşunda veya F9 da kredi limitini değiştir gibi bir bölüm de yok ne yapacağımı şaşırdım. Not muhasebe modülü bulunmuyor.
V1.90 (0626)

Çevrimdışı suntavidasi

• Yeni Kullanıcı
  • *
 Sağ click yapınca ekteki menü çıkıyor ben tutarı 0 ın üstünde girmeye kalktığım da bahsettiğim hatayı veriyor.

Çevrimdışı suntavidasi

• Yeni Kullanıcı
  • *
Çok teşekkür ederim. Bilmemek böyle bir şey sanırım, çaresiz kalıyorsunuz. Sizin gibi biri çıkıp yardım etmezse bekler dururduk.

Çevrimdışı suntavidasi

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Kullanıcı bilgilerinizden anladığım kadarıyla bayisiniz ben sizden logo go shop manager'e eklenecek muhasebe modülü fiyatı almak istiyordum mümkün mü ?   (bunu mesaj olarak göndermeye çalıştım gitmedi.)

Çevrimdışı ÇİĞDEM58

• Yeni Kullanıcı
  • *
Arkadaşlar merhabalarben go plus kullanıcıyım banka kredi kartı açmak istiyorum fakat banka hesabı kredi limitini aşmıştır diyor yardımcı olurmusunuz.

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Arkadaşlar merhabalarben go plus kullanıcıyım banka kredi kartı açmak istiyorum fakat banka hesabı kredi limitini aşmıştır diyor yardımcı olurmusunuz.

Önünüze gelen yere aynı soruyu açıyorsunuz.
Eğer yazdığınız yerleri detaylı okursanız cevabınız zaten verilmiş