GO PLUS 2.16 SÜRÜMÜNDE SATINALMA FATURASI PROBLEMİ

Gönderen Konu: GO PLUS 2.16 SÜRÜMÜNDE SATINALMA FATURASI PROBLEMİ  (Okunma sayısı 1292 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı leventcelik

• Yeni Kullanıcı
  • *
Logo GO Plus 2.10 + SQL 2005 Express edition Kullanımından, Logo GO Plus 2.16 + SQL 2008r2 Express Edition Güncellemesi sonrasında herşey problemsiz şekilde çalışıyor. Problem, terminal den bağlanan kullanıcının satınalma faturası girişinde toplam tutar sütununa veri girememesi, aynı şekilde Stokta problem var. Terminal de çalışan kullanıcıyı Server üzerinde İşletmenden LOGO grubuna dahil edince sorun çözülüyor ama bu seferde kullanıcı Yönetici haklarına sahip oluyor. Kısıtlama Yapılamıyor.  LOGO Grubu haricinde yeni bir grup açıp grup ilkelerini belirledim daha sonra terminali bu gruba dahil ettim ama yine aynı hata "Satınalma Faturaları Toplam tutara veri girilemiyor" Şu an terminal LOGO Grubuna dahil Sorunsuz Çalışıyor. Bu hatanın sebebi nedir. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bu arada forumda Go Plus bölümünde 20 sayfa kadar okudum ama böyle bir probleme rastlamadım, Saygılar.

Çevrimdışı leventcelik

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: GO PLUS 2.16 SÜRÜMÜNDE SATINALMA FATURASI PROBLEMİ
« Yanıtla #1 : 16.12.2012, 00:32 »
Problem Çözüldü! Güncelleme Sonrası Terminale Kayıtlı Kullanıcıların İlke Ayarlarında Değişiklik Olmuş. Tüm İlkeleri Kaldırıp Yeniden Yapılandırdım ve Sorun Çözüldü. Okumak Zahmetini Gösteren Herkese Teşekkür Ederim.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #2 : 16.12.2012, 22:48 »
geri bildirim için tşkler .

Çevrimdışı selenay7

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 27.12.2012, 16:56 »
sorun nasıl çözüldü aynı sorun bende de var güncelleme demişsiniz son versiyon 2.16.00 kullanıyorum bundan sonra bi güncelleme yokki başka bi güncelleme varda benmi bilmiyorum yardımlarınızı rica ediyorum

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #4 : 27.12.2012, 20:11 »
Problem Çözüldü! Güncelleme Sonrası Terminale Kayıtlı Kullanıcıların İlke Ayarlarında Değişiklik Olmuş. Tüm İlkeleri Kaldırıp Yeniden Yapılandırdım ve Sorun Çözüldü. O
kumak Zahmetini Gösteren Herkese Teşekkür Ederim.

Cevap da zaten başka versiyondan bahsedilmiyor .