Pencere Boyutları

Gönderen Konu: Pencere Boyutları  (Okunma sayısı 1253 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Premiersoft

• Yeni Kullanıcı
  • *
Pencere Boyutları
« : 15.10.2007, 15:38 »
        Arkadaşlar merhaba. Benim sormak istediğim pencere boyutlarının sürekli değişmesi. pencereleri istediğim gibi boyutlandırıyorum daha sonraki kullanımlarda pencereler eskisi gibi  karşıma geliyor kullanıcı seçeneklerinden pencere boyutları saklansın seçeneği işaretli. Birde minimize edilmiş pencereleri aşağıda göremiyorum ancak pencere menüsünden tekrar çağırabiliyorum halbuki logo bunu tiger2 de çok güzel bir şekilde çözmüş minimize pencereler aşağıda simge şeklinde görünüyor bunu tiger da uygulamak çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Pencere Boyutları
« Yanıtla #1 : 15.10.2007, 15:57 »
Merhabalar ; Tüm pencereleri kapatırsanız simge durumuna küçültülmüş pencereleri görebilirsiniz , pencere boyutları konusunda ki sıkıntıya bende bir çözüm bulamadım...bence ,  kullanımda elzem bir sorun olarak da tanımlanamaz...pencere boyutunun sabit kalmaması ile ne gibi sıkıntı ve kayıplar yaşanabileceğini örnekleyebilirmisiniz ?

kolay gelsin ,

Çevrimdışı ramyalcin

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Pencere Boyutları
« Yanıtla #2 : 19.03.2008, 12:02 »
merhaba benim de pencere boyutları ile ilgili bir sorunum var. Şu an Tiger2 1.74.0.1 versiyonu kullanmaktayım. Önceki versiyonlarda açmış olduğum bir pencerenin boyutları ve içerik sıralamasını değiştiiriyorum. Pencereyi kapatıp tekrar açtığımda geri ilk haline dönüyor.

örneğin : stok kartları penceresini açtığımda küçücük bir pencere çıkıyor. pencere boyutunu ayarlıyorum. Daha sonra sıralamayı da   __ kodu __açıklama__ana birim__ fili stok__ gerçek stok.... şeklinde ayarlıyorum.pencereyi kapatıp geri açtığımda  ilk haline geri dönüyor.
 her seferinde pencere boyutu ile uğraşmak zorunda kalıyorum.Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu
şimdiden teşekkür ederim

Çevrimdışı ramyalcin

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 19.03.2008, 12:06 »
PENCERE BOYUTLARI VE SIRALAMA İLE İLGİLİ SORUNUMU ÇÖZDÜM.

Çevrimdışı PASHA

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Ölüler sanirki diriler hergün helva yiyiii
« Yanıtla #4 : 26.03.2008, 20:30 »
sayın ramyalcın
aynı problemden bende  muzdaribim ne yapmamız gerekiyor acaba...(özellikle vistada )