Trend Micro Worry Free kurdum, terminaller de go plus çalışmıyor

Gönderen Konu: Trend Micro Worry Free kurdum, terminaller de go plus çalışmıyor  (Okunma sayısı 1223 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erd2007

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba,

2008 server ve win8 li sistemim var, server ve terminallere Trend Micro Worry Free antivirus programı kurdum kurdum,
server üzerinde sorunsuz çalısıyor ama terminaller de go plus çalışmıyor, bazen çok geç açıyor ama zaman aşımı hatası verip kilitleniyor.

Acil yardım teşekkürler...

Çevrimdışı mehmet84

• Logo Kullanıcısı Pro
  • Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
Yeni bir pach çıkardı trend micro onu sitesinden indirip kurun. Aynı sorunu ancak bu şekilde çödüm. Bendede server 2012 işletim sistemi var tiger yaklaşık 20 dk da açılıyordu. trendi kapayınca düzeliyordu. Trend microdan destek aldım trace aldılar sonra bi pach yayınladılar düzeldi.

Çevrimdışı kadira

• Logo Kullanıcısı Pro
  • Bilgi Paylaşılırsa güzeldir.
Merhaba bunun ile ilgili Trend micro nun bir servisini kapatıyorsunuz düzeliyor. Trend micro destek aldığınız yere başvurabilirsiniz.

Çevrimdışı erd2007

• Yeni Kullanıcı
  • *
teşekkürler,
sorun patch ile düzeldi,

Çevrimdışı serdarcs

• Yeni Kullanıcı
  • *
Arkadaşlar aynı soruna yakalandım nerdedir bu patch adı veya urlsini verebilirmisiniz acildir
teşekkürler şimdiden

Çevrimdışı serdarcs

• Yeni Kullanıcı
  • *
http://esupport.trendmicro.com/solution/en-us/1096959.aspx
sayfasındaki kritik güncellemeyi yükleyince düzeldi

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Hayır anlamadığım bu programın ARGE sinde hiçmi kafa yok ,neden program üzerinden up-date edince düzelmesini sağlamıyorlar ,nerde kaldı ZERO DAY çalışma .