Fiş Numaralama Şablonları

Gönderen Konu: Fiş Numaralama Şablonları  (Okunma sayısı 999 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı maxinus

• Logo Kullanıcısı
  • **
Fiş Numaralama Şablonları
« : 04.07.2013, 10:50 »
Arkadaşlar merhaba,

Önceki konulara göz attım ama bu tarz bir sorun ile bir kayıt bulamadım.Toptan satış irsaliyelerinde fiş numaralarında yeni bir şablon oluşturuyorum.Fakat yine program eski numarayı görüyor.Artırımlı olarak yaparsam istediğim numara geliyor ama gruplanmış arttırımlı numarayı kullanmak istiyorum.Gruplanmış yapınca da eski numarayı görüyor.Yardımcı olabilir misiniz.

Çevrimdışı çekiç

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Fiş Numaralama Şablonları
« Yanıtla #1 : 04.07.2013, 10:53 »
Şablonu yanlış oluşturmuş olabilir misiniz acaba. Kullandığınız şablonu yazabilir misiniz?

Çevrimdışı maxinus

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #2 : 04.07.2013, 10:57 »
Resim olarak ekledim.

Çevrimdışı çekiç

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 04.07.2013, 11:21 »
Genel sekmesinde başlangıç numarası son numaranın altı bir değer olmamalı bildiğim kadarıyla. Başlangıç numarasını son numaranın bir üstü numara olarak deneyin. Aynı başlangıç bitiş numaralarını Numara Bölümleri sekmesinde deneyin ve birinci satırda (B harfinin olduğu) özeliiği sabit, ikinci satırda (rakamlı ifadelerin olduğu) özelliği artırımlı olarak deneyin.

Çevrimdışı maxinus

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #4 : 04.07.2013, 11:43 »
Genel sekmesine ben aynı numarayı veriyorum ama kendisi eski numarayı aldığı için son numara olarak onu görüyor.Numara bölümleri sekmesinde ilk bölüm sabit ikinci bölümde arttırımlı yaptığım zaman fiş çıkardığım zaman o o fiş numarasını başka bir yerde kullanamıyorum.Numara sırasına göre numaralandırmaya devam ediyor.