vtyonet yedekleme işlemini nasıl yapabiliriz.

Gönderen Konu: vtyonet yedekleme işlemini nasıl yapabiliriz.  (Okunma sayısı 996 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kaleotomotiv

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba ;

mc sol server yedekleme işlemi yapmak istiyorum. Bilgisayarcı bütün şifreleri değişti.Şifreleri tekrar değiştirmek vede hangi şifreler verilmiş onu bilmek istiyorum sizden yardım bekliyorum

Çevrimdışı FrhtK

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: vtyonet yedekleme işlemini nasıl yapabiliriz.
« Yanıtla #1 : 01.08.2013, 16:06 »
SQL Server Yedek Almak için, şifreye gerek yok SQL yüklü olduğu PC'de SQL Server Management Studio 'u Windows Authentication ile açarak yedek alabilirsiniz. Eğer yedek almayı bilmiyor iseniz internet'te çok fazla örnekler bulunuyor. Bunlardan yardım alabilirsiniz.
Şifreler Konusunda; Herhangi bir Logo Bayi ile iletişime geçerseniz size yardımcı olacaklardır.

Çevrimdışı grkm06

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 13.02.2014, 00:35 »
öncelikle bir notepad dosyası açıyoruz ve aşağıda yazılı olan kodu yazıyoruz
kırmızı ile yazılan yere yedeğini alacağınız klasörü ;yeşil yazılan yere de yedeğin depolanacağı yeri ve ismi yazıyorsunuz.

net stop mssqlserver
C:\PROGRA~1\WinRAR\WinRAR.exe a -r -M1 -MD4096 -ibck -Y -O+ -ac -ep1 -ag+YYYYMMDDHHMM "f:\logoyedek.rar" "D:\logo\data"
net start mssqlserver
close

ve farklı kaydet ile yedek.bat olarak kaydediyoruz.

yedek.bat dosyasını çalıştırdığınızda , yedeğini almak istediğiniz verilerinizin  201402122359logoyedek.rar gibi dosya ismiyle  winrar ile yedeklenmesini sağlamış oluyorsunuz.

daha sonra zamanlanmış görevler ile günlük olarak otomatik olarak yedek almasını da sağlayabilirsiniz...

Çevrimdışı ERSİN AYAŞ

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 14.02.2014, 16:29 »
dediğinizi ben yaptım ama şu hata aldım  MD4096