Destek Firması

Gönderen Konu: Destek Firması  (Okunma sayısı 812 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ansan

• Yeni Kullanıcı
  • *
Destek Firması
« : 19.08.2013, 18:09 »
Arkadaşlar merhaba,
ben sitenizde yeniyim ve sizden çok şey öğrendim öncelikle bunun için teşekkür ederim.
Ama bence hepiniz adına üzücü olan şu ki kendi destek firmamdan hiç birşey alamadığım gibi, neredeyse Tiger programının hiç bir işe yaramadığını ve LOGO'nun bu işi başaramadığını düşünmeye başlamıştım (burayı bulana kadar  :)) Buraya uzun uzun yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum ama en son yaşadığım olay şuki, malzemelerim için yeni kodlar yazdım ve eski kodlardaki hareketlerin altına aktarabilir miyiz diye sordum. Aldığım cevap böyle birşeyin olamayacağı, ancak SQL den yapılabileceği, ve bu kadar karışık ve uzun formülü SQLden yapabilecek biri varsa helal olsun deriz dediler. Şans bu ya, işlemler adımının altında "malzeme hareket aktarımı" diye bir alan buldum. :) üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.
Sonuç benim, programa hakim, bana muhtaç kalsınlar mantığından birazcık olsun en azından uzak, desteğe açık güzel bir firma bulmam lazım. Malesef kurunun yanında yaşda yanacak.
Biz Kocaelindeyiz, Bursadan - İstanbuldan - Sakaryadan firmalarla çalışabiliriz.
Umarım yardımcı olabilirsiniz. Çok teşekkür ederim şimdiden.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: Destek Firması
« Yanıtla #1 : 19.08.2013, 19:04 »
Bu yıllardır olan bir özellik .

Çevrimdışı ansan

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 19.08.2013, 19:55 »
sizler için çok kötü ama, açıkçası benim yazılımlarla hiç alakam yok ama şuan acemice de olsa SQLden istediğim raporu yapabiliyorum. Aslında bana yeni bir donanım kattıkları için teşekkür etmeliyim :)

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #3 : 19.08.2013, 20:03 »
Bu uzun ve soluksuz yolda başarılar dilerim . Kırmızı hapmı yoksa mavimi :)

Çevrimdışı ansan

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 20.08.2013, 09:49 »
Sanırım Kırmızı hapı yuttum bile :P