Satınalma Faturalarında

Gönderen Konu: Satınalma Faturalarında  (Okunma sayısı 1475 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
Satınalma Faturalarında
« : 10.12.2013, 17:41 »
Personel, satın alma faturası girdiğinde benim onayım olmadan ilgili carinin bakiyesini değiştirmesin istiyorum.. Bunu nasıl yapabilirim??..

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: Satınalma Faturalarında
« Yanıtla #1 : 10.12.2013, 18:03 »
Araya bir kontrol yazmak gerekir yada sipariş bacağında istediğin gibi kullanabilirsin .

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #2 : 10.12.2013, 21:39 »
Sipariş kısmını yapıyoruz ama direk fatura girmemiz gerekiyoruz bazen onları kontrol etmemiz gerekiyor..

Çevrimdışı MehmetYavuz

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 11.12.2013, 10:23 »
Günaydın,

2.22 setinde faturaları ÖNERİ olarak kaydedebiliyoruz. durumu GERÇEK halini almadan cariye BORÇ/ALACAK yazmıyor. aynı durum Stok içinde geçerli. Öneri durumundaki kayıtlarda Stok Toplamları etkilenmiyor.

Bu sanırım işinizi görüyor. Onay olmadan Caride Stokta etkilenmiyor. sistemde ÖNERİ olarak kalıyor.

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #4 : 11.12.2013, 11:11 »
Mehmet Bey Teşekkürler önemli bir eksikti giderilmiş...

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #5 : 11.12.2013, 11:22 »
Günaydın,

2.22 setinde faturaları ÖNERİ olarak kaydedebiliyoruz. durumu GERÇEK halini almadan cariye BORÇ/ALACAK yazmıyor. aynı durum Stok içinde geçerli. Öneri durumundaki kayıtlarda Stok Toplamları etkilenmiyor.

Bu sanırım işinizi görüyor. Onay olmadan Caride Stokta etkilenmiyor. sistemde ÖNERİ olarak kalıyor.

Hocam 2.22 nin düzeltme maddelerinde göremedim ,ayrıca menüde de yok ama ?

Çevrimdışı MehmetYavuz

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #6 : 11.12.2013, 12:22 »
Üstad, öncelikle ticari sistem yönetimideki parametrelerden satınamaya girip, Fatura Durumunu değiştirmemiz gerekiyor. bu her girilen faturanın Öneri olarak gireceği anlamına geliyor. giren kişinin insiyatifne bırakılmamış. ya öneri giriyorsunuz yada gerçek.

önceki setlerde eklenmiş bir özellik olabilir. efatura ve stok probleminden dolayı 2.22'e geçmek zorunda kaldık. bu setle gelmemiş de olabilir. şimdi kullandığım set bu. onu belirtmek istedim.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #7 : 11.12.2013, 12:42 »
Üstad, öncelikle ticari sistem yönetimideki parametrelerden satınamaya girip, Fatura Durumunu değiştirmemiz gerekiyor. bu her girilen faturanın Öneri olarak gireceği anlamına geliyor. giren kişinin insiyatifne bırakılmamış. ya öneri giriyorsunuz yada gerçek.

önceki setlerde eklenmiş bir özellik olabilir. efatura ve stok probleminden dolayı 2.22'e geçmek zorunda kaldık. bu setle gelmemiş de olabilir. şimdi kullandığım set bu. onu belirtmek istedim.

Tesadüf olmuş :) Aslında bu çok eski bir özelik :) Bizde parametrelerin içinde boğulmusuz

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #8 : 11.12.2013, 14:39 »
Birol bey dün parametrelerde dolaşırken gördüm ama faturaya girdim üstünde sağtuş yaptım öneri gerçek olayını üstünde göeremeyince üzerinde fazla durmadım.. Mehmet bey sağolsun gözümüzü açtı