FATURA TASARIMI

Gönderen Konu: FATURA TASARIMI  (Okunma sayısı 1332 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı halil4848

• Yeni Kullanıcı
  • *
FATURA TASARIMI
« : 23.01.2014, 10:29 »
ARKADAŞLAR FATURA TASARIMINDA STANDART ALAN-TÜRÜ/İÇERİĞİ KISMINDA AÇIKLAMASI KISMI BİR KAÇ TANE VAR. FATURADA GÖSTERMEK İSTEDİĞİMİ BULAMIYORUM. KÖŞELİ PARANTEZ İÇİNDE Kİ RAKAMLARIN BANA NE GİBİ FAYDASI VAR. YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM.

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
Ynt: FATURA TASARIMI
« Yanıtla #1 : 23.01.2014, 10:52 »
rakamlar satır numarasını gösterir.
siz hangi alanı eklemek istiyorsunuz?

Çevrimdışı halil4848

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 23.01.2014, 11:56 »
mesela hocam Açıklama [671] ; Açıklaması1 [599] ; Açıklaması2 [600] ; Açıklaması3 [601] leri kullanabilirim. Bunları tasarımda gösterdim. Girişini nereya yapınca gözükür. Konuya hakim olmak için soruyorum. Teşekkürler.

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 23.01.2014, 12:23 »
o yazdıklarınızın nereye ait olduğunu bulamadım. ancak fatura tasarımına "fatura açıklaması" alanını eklerseniz, fatura ekranında "detaylar" sekmesindeki "açıklama" bölümüne yazdığınız açıklamalara karşılık gelir...

Çevrimdışı halil4848

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 23.01.2014, 12:40 »
KORAY BEY FATURA AÇIKLAMASINI KULLANIYORUM ONDA SIKINTI YOK. BENİM ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM FATURADA GİRİŞ YAPTIĞIMIZ BİR KISMI TASARIMDA DİREKT NASIL BULABİLİRİM. ÖRNEK VERİYORUM MESALA MALZEME AÇIKLAMASI [5] FATURADA Kİ AÇIKLAMA KISMI. AMA BUNUN ALTINDA MALZEME AÇIKLAMASI2 [665] VAR. BURAYIDA TASARIMA KOYSAM. NERDEN GİRİŞ YAPTIĞIMDA FATURADA GÖRÜRÜM. [665] KISMI BANA BİR İR UCU MU VERİYOR.

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #5 : 23.01.2014, 13:05 »
parantez içindeki numaraların kullanıcı açısından bir anlamı yok. bu rakamlarla eşleştirebileceğimiz bir şey yok daha doğrusu.
en iyisi, fatura tasarımını alanların açıklamasına göre yerleşim yapmak.

malzeme açıklaması için de ekteki resmi inceleyin lütfen.